Angrer nesten ingenting – Åge Baste Vassdal

Flere bilder

Angrer nesten ingenting – Åge Baste Vassdal

Vanlig pris: kr 299,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

Martin Larsen og hans fire kamerater har vokst opp i Englegaten, et fattig og møkkete strøk i Oslo. Oppveksten er vanskelig, men guttene kjemper seg gjennom motgangene de møter. Martins bror, Tommy, lager stadig vanskeligheter for dem. Han har klart seg godt i livet, vært dyktig på skolen, tatt universitetsutdannelse og endt opp som politifullmektig. Tommy har giftet seg med Mariann, en meget vakker kvinne som han synes han fortjener. Hatet Martin bærer på, og trangen etter hevn over Tommy, tar aldri slutt. En mulighet for hevn dukker uventet opp da Martin for første gang møter Tommys kone, i farens begravelse. Mariann søker kontakt, og Martin begynner å legge en plan for hvordan Tommy skal få lide.

«Angrer nesten ingenting» er en annerledes bok, men forfatterens gode formidlingsevne og lune humor er lett gjenkjennelig. Boken er en oppvekstsskildring, og vil antagelig falle i smak hos både voksne og ungdom.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Åge Baste Vassdal (1962) er bosatt i Stavern. Han jobber til daglig som typograf i Østlandsposten, lokalavisen i Larvik. I 2012 debuterte han med romanen”Vinhandleren”.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser