Boletta og himmelske mormor - Liv Hege Refsdal

Flere bilder

Boletta og himmelske mormor - Liv Hege Refsdal

Vanlig pris: kr 249,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

Boletta er ei ni år gammel jente som alltid har hatt hemmeligheter sammen med mormor. En dag dør mormor og Boletta blir veldig lei seg. Hun kan ikke skjønne at mormor er borte for alltid. Men den dagen begravelsen skal være, begynner ting å skje …

Boletta skjønner snart at de voksne verken vet eller kan alt, og hun oppdager at hun og mormor og hun fortsatt kan ha hemmeligheter sammen. Mormor lærer henne den største av alle hemmeligheter og den får hun attpå til lov til å dele med hvem hun vil!

I tillegg til mormors himmelske sprell får Boletta to nye fantastiske venner. Den ene takket være mormor…
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Liv Hege Refsdal (1963) fra Larvik har tidligere gitt ut fire barnebøker, skrevet mange noveller for magasiner og ukeblad, samt medvirket til både lydbok og musical. Hun jobber til daglig som førskolelærer. I september 2012 kom hennes første bok for voksne, novellesamlingen «Kjærlighet, løgner og ølglass» på LIV Forlag. Juni 2015 kom boken «Boletta og himmelske mormor.» Bibliografi Mikkel og Ekornia (Barnebok 2007) Mikkel og låveskrinet (Barnebok 2007) Mikkel og Auroras hemmelighet (Barnebok 2008 ) Mikkel og Ekornia – musikal (Musikalbok med CD 2010) Mikkel og Aurora hjelper naturen (Barnebok 2011) Kjærlighet, løgner og ølglass ( Voksen, noveller. 2012) Boletta og himmelske mormor ( Barnebok, 2015) I september 2012 kom hennes første bok for voksne, novellesamlingen «Kjærlighet, løgner og ølglass» på LIV Forlag. Juni 2015 kom boken «Boletta og himmelske mormor.»
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser

Omtaler fra kunder 2 item(s)

Viktig og vakker bok
Barn og sorg er et vanskelig tema, og det kan være godt å få litt hjelp.
Vi møter Boletta 9 år gammel, som opplever at hennes elskede mormor blitt syk og dør.
Mormor har alltid vært der, men hvor er hun egentlig nå? Boken beskriver alle Bolettas følelser som sorg, savn og sinne.
Så skjer det et mirakel. Mormor åpenbarer seg for barnebarnet, men det er bare Boletta som kan se henne.
Mormor sitter der oppe i himmelen - og passer på. Hun vil alltid være en del av Bolettas liv, og dette gir trøst og dyp ro.
Jeg synes dette er en viktig og vakker bok. Den beskriver livet, sorgen og ikke minst veien videre. Omtale av Liv Gade, Bokinspirator / (Sendt inn 03.10.2015)
Nydelig bok, samtidig trist og rørende.
Hei

Jeg må bare få takke dere, for at dere har gitt ut den fantastiske «Boletta og himmelske mormor».
Jeg har ei datter på 7,5år, som mistet sin mormor(min mor) i desember i fjor. Det har vært en vanskelig tid etterpå, og særlig når hun ikke vet hva hun skal gjøre med at hun «kjenner» Beste(mormoren) rett som det. Hun føler at hun er nær henne og har slitt med å forklare dette…
Det har nå, en liten stund etterpå, vært godt å lese om Boletta. Først gråt vi litt sammen når vi leste i boken, og så utover i boken skjønte hun mer og mer av hva hun selv føler.

Nydelig bok, samtidig trist og rørende. Omtale av Thea Jenshagen, ARK Bokhandel / (Sendt inn 02.10.2015)