Frekke Frida Flue - Jon Håkon Aulie - UTSOLGT

Flere bilder

Frekke Frida Flue - Jon Håkon Aulie - UTSOLGT

Vanlig pris: kr 199,00

Special Price kr 0,00

Availability: På lager

Frekke Frida Flue handler om ei nysgjerrig flue. Hun flyr omkring og treffer mange rare mennesker. En dag flyr hun inn på et kjøkken hvor
det sitter en familie og spiser frokost.De oppdager flua, og pappaen ler og kommer med ville ideer om alt han skulle gjort dersom han hadde hatt ei fjernstyrt flue. Da skulle han ikke hatt en kjedelig dag!

Frekke Frida Flue liker ideen, men har absolutt ingen planer om å la seg fjernstyre. Isteden flyr hun ut i verden for å lage morsomheter og trøbbel på egenhånd. Vil du være med?

Jon Håkon Aulie (1959) er født og oppvokst i Sandefjord. Han bor nå i Stokke, der han jobber som lærer i barneskolen. Frekke Frida Flue er hans debut som forfatter.

Kunstmaler og illustratør. Kari-Mette Astrup står bak bokens morsomme og fargerike illustrasjoner.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Jon Håkon Aulie (1959) er født og oppvokst i Sandefjord. Han bor nå i Stokke, der han jobber som lærer i barneskolen. Aulie er glad i Vestfoldkysten, men trives også godt på fjellet. Så ofte han kan, stikker han derfor til hytta si i Ål. Der har han også skrevet deler av «Frekke Frida Flue», den illustrerte barneboken han debuterte med høsten 2011. 2012 kom oppfølgeren «Frekke Frida Flue forelsker seg» og i oktober 2013 kommer tredje bok i serien: «Frekke Frida Flue feirer jul.» Aulie har også bidratt i antologien VestfoldLiv 2011.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser