Løvetannbarn - Marie H. Helgerud

Flere bilder

Løvetannbarn - Marie H. Helgerud

Vanlig pris: kr 199,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

Løvetannbarn er barn som til tross for en traumatisk eller utfordrende oppvekst, har greid seg bra. Lik løvetann som kan lyse sterk og stolt mot oss fra et hardt asfaltbelagt fortau, har disse barna trosset motgangen og smerten, og viser oss at det allikevel går an å leve et fullverdig liv.

Marie H. Helgerud er løvetannbarn. Tross en oppvekst med en alkoholisert mor og en fraværende far som begge døde altfor tidlig så framstår hun i dag som en lykkelig, ung kvinne med en lysende framtid foran seg.

Løvetannbarn er hennes historie, usminket og brutal, men også full av små øyeblikk av glede og håp.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Løvetannbarn er barn som til tross for en traumatisk eller utfordrende oppvekst, har greid seg bra. Lik løvetann som kan lyse sterk og stolt mot oss fra et hardt asfaltbelagt fortau, har disse barna trosset motgangen og smerten, og viser oss at det allikevel går an å leve et fullverdig liv. Marie H. Helgerud er løvetannbarn. Tross en oppvekst med en alkoholisert mor og en fraværende far som begge døde altfor tidlig så framstår hun i dag som en lykkelig, ung kvinne med en lysende framtid foran seg. Løvetannbarn er hennes historie, usminket og brutal, men også full av små øyeblikk av glede og håp.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser