UTSOLGT! Barna i Møllebakken. Krøller og sikksakk - Grete Marie Johnsen

Flere bilder

UTSOLGT! Barna i Møllebakken. Krøller og sikksakk - Grete Marie Johnsen

Vanlig pris: kr 229,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

«Barna i Møllebakken» er en sjarmerende og nostalgisk barnebok om oppveksten ved ei mølle i 1950 årene. Barns lek. Regler som brytes og følgene det får. Uhell og spennende opplevelser. Vi følger Kari Marie og lillesøsteren hennes gjennom store og små hendelser. Når de finner en skatt, når mamma holder på å ramle ut i møllerenna og når de skumle kyrne kanskje kommer til å spidde dem med horna…
Boka er en frittstående oppfølger av den forrige Møllebakke-boka, som kom forsommeren 2011. Boken er beregnet både som høytlesningsbok, og for små som akkurat har lært å lese selv, dvs. barn på ca. 4 – 8 år.
Grete Marie Johnsen har både skrevet og illustrert boken.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Grete Marie Johnsen ( 1953 ) har bodd det meste av livet på Brunlanes, og handlingene i «Barna i Møllebakken»-bøkene foregår i et området ganske likt det hun selv vokste opp i som barn. Grete M. Johnsen er i tillegg til forfatter og illustratør, også kunstmaler. Hun er mor til fire voksne barn, og debuterte sommeren 2011 med «Barna i Møllebakken». Sommeren 2012 kom oppfølgeren, «Barna i Møllebakken. Krøller og sikksakk.»
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser