Eksplodera og den grønne steinen som ikke er en stein - Nina Bay

Eksplodera og den grønne steinen som ikke er en stein - Nina Bay

Flere bilder

Eksplodera og den grønne steinen som ikke er en stein - Nina Bay
kr 199,00

Availability: På lager

Mellom trærne i skogen bak de høyeste fjellene bor det ei bittelita heks, ikke større enn en sommerfugl. Den bittelille heksa heter Eksplodera. Om natten øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Om dagen vil hun aller helst gå på smaragdjakt, trene de magiske blomstene sine og besøke venner. I stedet blir hun stadig forstyrret av det mest irriterende hun vet om.

Latter. Dragelatter!

En tidlig morgen er Eksplodera ute i kjøkkenhagen for å vanne det syngende sivet. På vei tilbake til huset oppdager hun en diger grønn stein. Den var der ikke da hun gikk ut fra huset, men nå ligger den altså der og sperrer veien opp trappa. Hva i alle dager, hvor kom den fra og hva slags stein er det som kan dukke opp helt av seg selv? undrer Eksplodera. Men er det egentlig en stein?

Dette er den andre boka i serien om den lille heksa. I bøkene om Eksplodera har forfatteren invitert oss inn i et univers vi ikke kjenner til fra tidligere. Ingenting er helt som vi er blitt fortalt. I tillegg til lettfattelige, morsomme og fantasifulle historier om ei heks vi blir glad i har forfatteren evnet å krydre med små stikk av humor, som både barna og de voksne vil like. Alle bøkene er illustrert med fargerike og fantasifulle tegninger laget av Jonas Alexander Larsen.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser