Eksplodera og latterkula - Nina Bay

Eksplodera og latterkula - Nina Bay

Flere bilder

Eksplodera og latterkula - Nina Bay
kr 199,00

Availability: På lager

Mellom trærne i skogen bak de høyeste fjellene bor det ei bittelita heks, like liten en sommerfugl. Den bittelille heksa heter Eksplodera. Om nettene øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Om dagen vil hun aller helst gå på smaragdjakt, trene de magiske blomstene sine og besøke venner. I stedet blir hun stadig forstyrret av det mest irriterende hun vet om.

Latter. Dragelatter!

En kveld sitter Eksplodera i Måneskinnsstolen og beundrer smaragdene hun har til pynt i en skål. De er forhekset til å fange opp lyd og lydene danser så vakkert på innsiden. I samme øyeblikk høres en velkjent latter over hustaket. Det er Dragen som er ute og flyr. «Det finnes ikke verre lyd i verden!», summer den lille heksa irritert. Men vent litt. Smaragdene kan jo fange lyder … Kan de også fange dragelatter?

Dette er den tredje boka i serien om den lille heksa.

I bøkene om Eksplodera har forfatteren invitert oss inn i et univers vi ikke kjenner til fra tidligere. Ingenting er helt som vi er blitt fortalt. I tillegg til lettfattelige, morsomme og fantasifulle historier om ei heks vi blir glad i har forfatteren evnet å krydre med små stikk av humor, som både barna og de voksne vil like. Alle bøkene er illustrert med fargerike og fantasifulle tegninger laget av Jonas Aleksander Larsen.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Nina Bay er bosatt i Sandnes og har en mastergrad i helsevitenskap.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt NA
Anmeldelser