Eksplodera og spøkelsesblomstene - Nina Bay

Flere bilder

Eksplodera og spøkelsesblomstene - Nina Bay

Vanlig pris: kr 199,00

Special Price kr 99,00

Availability: På lager

Mellom trærne i skogen, bak de høyeste fjell, bor det ei lita heks. Hun heter Eksplodera og er ikke stort større enn en sommerfugl. Om kveldene og nettene øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Rett som det er hender det at hun blir forstyrret av det mest irriterende hun vet: Dragelatter!

Eksplodera er nå så lei av latteren at hun har pønsket ut en plan for å bli kvitt den. For å lykkes, trenger hun hjelp av spøkelsesblomstene. Eksplodera har trent dem til å bli store og nifse. De kan skremme bort skumle krek med hylene sine, men kan de også skremme bort drager?

Dette er den fjerde boka i serien om den lille heksa.

I bøkene om Eksplodera har forfatteren invitert oss inn i et fantasifullt og spennende univers. Her blir vi kjent med ei særegen og temperamentsfull heks som vi blir glad i. Forfatteren har evnet å krydre historiene med små stikk av humor, som både barna og de voksne vil like. Alle bøkene er fantasifullt og fargerikt illustrert av Jonas A. Larsen. Eksplodera er allerede manges favorittheks. Blir hun også din?
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Nina Bay er bosatt i Sandnes og har en mastergrad i helsevitenskap. Hun debuterte med den første boken i Eksplodera-serien våren 2016.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser