Cornelia flytter i fosterhjem - UTSOLGT!

Flere bilder

Cornelia flytter i fosterhjem - UTSOLGT!

Vanlig pris: kr 199,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

Ritva Fyhn- Pettersen fra Larvik debuterer med en viktig billedbok om Cornelia. Hun er ei lita jente som ikke kan bo hjemme, og som derfor blir overtatt av barnevernet og snart skal få en ny familie. Boken er beregnet på barn i lignende situasjon, samt deres pårørende. Foreldre, besteforeldre, søsken, forsterfamilie, barnehage, venner, barnevern…

Boken kan gi barna i nettopp denne situasjonen håp og forståelse i en tid full av omveltning og usikkerhet. Boken er illustrert av dekoratør og tegner Mette Fyhn.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Ritva Fyhn-Pettersen er bosatt i Larvik. Hun jobber til daglig i barnehage, og har to barn, hvorav det ene er adoptert. Hun har også erfaring som både fostermor og beredskapshjem. Nå debuterer hun med en billedboken «Cornelia flytter i fosterjkem». Cornelia er ei lita jente som ikke kan bo hjemme. Hun blir derfor overtatt av barnevernet og skal snart få en ny familie. Boken kan gi barna i nettopp denne situasjonen håp og forståelse i en tid full av omveltning og usikkerhet. Boken er illustrert av dekoratør og tegner Mette Fyhn. Barnevernspedagog Tale Rode skriver følgende om boken: ”Cornelia flytter i fosterhjem” er en positiv historie som er skrevet på barnets eget språk, og er derfor enkel å relatere seg til. Boken er krydret med flotte tegninger og vennlige ansikt. Denne boken kan gi små fosterhjemsbarn en mildere overgang til deres nye hjem, samt trygghet, forståelse og håp for framtiden.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser