Musse Musegutt - UTSOLGT!

Flere bilder

Musse Musegutt - UTSOLGT!
kr 0,00

Availability: På lager

I et lite hull ved siden av en stubbe i skogkanten bor det en liten musefamilie. Mamma mus, pappa mus, 2 små musejenter og Musse musegutt.

Musse musegutt har en hemmelig venn som heter Lasse. De opplever mye morsomt sammen. Men nå er Lasse blitt seks år og skal begynne på skolen. Musse bestemmer seg fort. Han vil også gå på skolen…

Mamma Mus har bestemt at hver dag har sin egen farge, og på skolen lærer Musse Musegutt en ny bokstav hver dag. Samtidig lærer Musse både de andre barna og læreren litt om hvordan det er å være

en liten mus, i en stor og skummel verden.

Dette er en bok velegnet for barn som liker å bli lest for, og barn som akkurat har lært å lese selv. Boken er både morsom og lærerik.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Sissel Bergan fra Tønsberg har jobbet et langt yrkesliv som lærer. I mange av disse årene har hun fortalt elevene sine om en liten, merkelig og lærevillig mus. Nå kommer de første musehistoriene i bokform. Høsten 2013 debuterer hun med barneboken «Musse Musegutt» Musse Musegutt er bok nummer to i serien «Barnas Diamanter», våre vakreste bøker for barn mellom fire og åtte år.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser