Industrieventyret Huseby, fra høvel til IT

Flere bilder

Industrieventyret Huseby, fra høvel til IT
kr 349,00

Availability: På lager

I tidligere Våle i indre Vestfold og Husebybedriften vokste, og er i dag en ledende, norsk produsent av kjøkken, baderom og garderober, nå både med nasjonale og internasjonale forgreininger.

Hvordan kan det ha seg at et lite snekkerverksted langt inne i Vestfolds beste landbruksområde har vokst seg stort, fått nasjonale og internasjonale forgreninger – og fortsatt er levedyktig?
Den første er snekkermester Kåre Huseby, som sammen med sin far startet verkstedet hjemme på gården Veierud i Våle og drev det fra 1945 til 1988. Den andre er Anders Svenheim som kjøpte bedriften i 2003 og har tilpasset virksomheten til en ny tid.Hvis vi hadde spurt dem, ville de protestert og sagt at de ikke hadde kommet noen vei uten entusiastisk støtte av sine ca. 250 medarbeidere i inn- og utland, i Vestfold, i Telemark og nå også i Litauen.
Intensjonen med denne boka er å fortelle hvordan det skjedde, gjennom det de har etterlatt seg av skriftlig materiell, det mediene har skrevet underveis, og ikke minst gjennom utallige samtaler med dem som har deltatt.


Hele historien finner du i denne boka, fortalt av journalisten Audun Tjomsland.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser