Speilbilder - Hanne Eftedal Brathagen

Flere bilder

Speilbilder - Hanne Eftedal Brathagen

Vanlig pris: kr 279,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

I diktboken "Speilbilder" blir leseren tatt med inn i en indre reise som i bunn og grunn handler om å " finne seg sjæl " og å følge sine drømmer. Diktene følger et livsløp. I diktene fornemmes lengsler og drømmer vi har i livet, og ikke minst, brutte drømmer. Vi kan fornemme hvordan oppbrudd og avskjeder gjør oss til dem vi er. Forfatteren er opptatt av at diktene hennes skal skape mentale bilder og tanker hos leseren.

I "Speilbilder" samarbeider Hanne med den prisbelønnede kunstneren Sigmund Nyberg og de har felles utstillinger. . Dikt og maleri fremstår i boka som en kunstnerisk symbiose, der det visuelle i i maleriene understreker ordenes betydning.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Hanne Eftedal Brathagen ( f. 1970 ) har jobbet i 30 år som frilansjournalist og er utdannet sosionom. I dag jobber hun som pedagogisk medarbeider i Larvik kommune. Speilbilder er hennes debut som forfatter.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser

Omtaler fra kunder 2 item(s)

Poesi fra hjerte til hjerte! Malerkunst fra sjel til sjel!
SPEILBILDER: Nydelig og ærlig, drømmende og reflekterende... i ord og bilder... En vakker diktsamling som treffer oss i hjertet... Selv om jeg ikke har lest hele boken, har jeg vært så heldig å lese noen av de poetiske linjer og opplevd maleriene som pynter boken... Hånd i hånd med poesien gir maleriene det lille ekstra som føyer seg inn i den totale sammenheng og blir til en sjelfull reise... All ære til Hanne Eftedal Brathagen og billedkunstner Sigmund Nyberg for en fremragende bok som griper om oss på en usedvanlig varm og harmonisk måte... Den ferpekte gaven til deg selv eller noen du er glad i... En fulltreffer! Terningkast 5 ***** Omtale av Inger Anderdal / (Sendt inn 02.03.2017)
Til ettertanke ...
"Speilbilder" inneholder et knippe nydelige dikt og stemningsfulle bilder av Sigmund Nyberg. Til ettertanke og refleksjon ... Omtale av Tom Egeland / (Sendt inn 26.12.2016)