Betroelser – Hanne Langeland Brune

Flere bilder

Betroelser – Hanne Langeland Brune

Vanlig pris: kr 279,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

Betroelser» er skrevet av debutant Hanne Langeland Brune. Boken er kåret til en av Norges beste lettleste bøker av Foreningen Les.

Med sine 61 år er Hanne en moden debutant, og det at hun i tillegg har vært sterkt handikappet på grunn av MS de siste 25 årene, gjør sitt til at dette er dikt med alvor og tyngde. Diktene er relatert til Hanne Langeland Brunes eget liv og skjebne, men det er allikevel ingen depressiv diktsamling.

«Betroelser» omfatter dikt relatert til en lykkelig barndom, naturopplevelser, kjærlighet, lidelse og håp, ofte med en kristen undertone.


Boken ble kåret til en av de 100 beste lettleste bøkene av foreningen "Les" i 2016.


Avskjed

Jeg er rede til å gå

hvis dere vil følge meg

et stykke på veien.

Så vil jeg ta farvel.

Gå inn i det ukjente landet,

men jeg vil gå med motvillige skritt

baklengs

for å se dere lengst mulig.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Hanne Langeland Brune er tidligere lærer (adjunkt) og kommer opprinnelig fra en gård i Telemark. Hun bor nå i Oslo sammen med mann og to døtre. Hun fylte nylig 61 år, og har vært sterkt handicappet de siste 25 årene på grunn av MS. Mange drømmer ble knust da diagnosen MS ble stilt, men samtidig ble sykdommen en kilde til inspirasjon for å skrive dikt. Våren 2014 debuterte hun med diktsamlingen «Betroelser». Samlingen omfatter dikt relatert til en lykkelig barndom, naturopplevelser, kjærlighet, lidelse og håp, ofte med en kristen undertone.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser