I skyggen av al-Andalus – Vigdis L`Orsa

Flere bilder

I skyggen av al-Andalus – Vigdis L`Orsa

Vanlig pris: kr 299,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

«I skyggen av al-Andalus» er en historie om religion og eventyr og om kulturelle og politiske konflikter på Den iberiske halvøy på 900-tallet.

En historie om to unge mennesker som treffer hverandre under de grusomste omstendigheter. Erik er en ung, sterk viking som dreper og stjeler og slåss mot både kristne og muslimer.

Emble er en kristen pike som blir tatt til fange. Du følger henne på den tunge veien fra det gode livet i Galicia til et harem i Córdoba og videre til et kloster i León.

De to unge er produkt av forfatterens fantasi, men de treffer mange toneangivende historiske personer både i det kristne nord og i det muslimske syd.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Vigdis L’Orsa, f. 1945 i Oslo, har arbeidet som journalist i Aftenposten og var redaktør i 15 år for bladet «kunst + antikviteter» og fagtidsskriftet «Glass & Porselen». De siste 16 årene har hun bodd i Spania og interessert seg for spansk historie. Vigdis har deltatt på seminarer og kurs ved universitetene i Salamanca, Alicante og Altea. Hun har også skrevet «Blodige oppgjør. Vikingene på Den iberiske halvøy» som kom ut i 2009.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser