Bokpakke krim - Frode Eie Larsen

Flere bilder

Bokpakke krim - Frode Eie Larsen

Vanlig pris: kr 897,00

Special Price kr 249,00

Availability: På lager

Hemmeligheten, Frostrøyk og Jordtårer: signert bokpakke - Frode Eie Larsen

"Hemmeligheten" og "Frostrøyk" er slått sammen til en bok, men vi har fortsatt ca. 100 igjen av Frode Eie Larsens opprinnelige utgivelser. Disse er nå nummerert og signert av forfatteren, så skynd deg å bestille i vår webshop, om du vil ha en av disse eksklusive eksemplarene.

Oskar Myhre har en hemmelighet. I tyve år har den gnagd i underbevisstheten. Da barndomskameraten Fredrik Larsen plutselig dør, begynner skjelettene fra fortiden å røre på seg. Sammen med Fredriks lillesøster, Jessica, begynner Oskar å lete etter svar. Begikk Fredrik virkelig selvmord, eller ble han drept? Svarene de får leder alle sammen tilbake til den høstkvelden for tyve år siden. Hemmeligheten.

"Jordtårer" - Frode Eie Larsens tredje bok følger også med i pakken!

Torstein elsker å grave, og en dag finner han noen beinrester i et skogholt bak gården der han bor. Men da han plutselig står med en menneskeskalle hånden er det slutt på leken. Eddi Stubb vikles inn i en ny etterforskning, hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen. En dag ender det i drap. Saken virker opplagt når en mann melder seg og forteller at han er skyldig. Men er det virkelig så enkelt?

Frode Eie Larsen (f. 1973) debuterte i 2011 med kriminalromanen "Hemmeligheten". Høsten 2012 kom den frittstående oppfølgeren, "Frostrøyk", og høsten 2013 kom hans tredje krimbok, "Jordtårer".
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Frode Eie Larsen (f. 1973) har på kort tid etablert seg som en av de mest spennende krimforfatterne her til lands. Bøkene om den joviale etterforskeren Eddi Stubb høster lovord fra lesere, bokbloggere og anmeldere over hele Norge. Serien er så langt solgt i over 30.000 eksemplarer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser