Livet er ingen privatsak – Maria Szacinski

Flere bilder

Livet er ingen privatsak – Maria Szacinski

Vanlig pris: kr 249,00

Special Price kr 99,00

Availability: På lager

Folk møtes hele tiden – uavbrutt. Mange møter er tilfeldige, man er på samme sted samtidig – i en kø, i en heis, på et tog – i en by.

Andre er planlagte, velforberedte, redigerte ned til minste detalj.

Begge typer kan føre til allianser over landegrensene, til varig vennskap, til romanser og ekteskap, til livslange relasjoner, men også til et punktum der og da, et ordløst farvel – en slutt.

Denne novellesamlingen omtaler møter som kan ha funnet sted.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Maria Szacinski debuterte med dikt og prosa-boken «Livet er en innfløkt dans» 7. september 2011. Maria har et langt liv som lærer bak seg. I tillegg til i hjembyen Tønsberg, har hun undervist i Finnmark, på Gran Canaria og i de Arabiske Emirater. Hun hevder å være totalt uinteressert i sport, men har allikevel hoppet i fallskjerm, hoppet i strikk, raftet i Sjoa,og vært med på caving i Colorado. Den allsidige damen har både lest og skrevet i store deler av livet, og hun har blant annet tidligere vært med i diktantalogien – Nordfra – 75. Nå debuterer hun med en spennende bok som er full av livserfaring, poetiske dikt og lengre skråblikk på livet sett fra en voksen kvinnes ståsted. Som hun selv sier det i titteldiktet: Livet er en innfløkt dans - og ingen har lært meg stega. Hun har også deltatt i VestfoldLiv 2011.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser