Rullatorgeriljaen - Inger Postvoll

Flere bilder

Rullatorgeriljaen - Inger Postvoll
kr 329,00

Availability: På lager

Hei alle sammen!

Takk for sist på 30 års jubileet i Sandnes. Som dere kanskje husker, pratet vi om hvor kjekt det ville vært å dele de siste årene i lag. Dette kan nå la seg gjøre, for jeg har fått en aldri så liten pengegave fra staten som jeg ønsker å dele med dere.

Derfor: For de av dere som fremdeles er blant oss, og som fremdeles ønsker å fullføre drømmen vår, vennligst møt opp i Oslo fredag den 1. mai, innen klokken 1700.

Sted: Ved geren, utenfor Oslo sentralbanestasjon. Frank og jeg er der og tar imot dere med egen turbuss.
Hilsen Jarl Kollerud

En 30 år gammel drøm skal gå i oppfyllelse for vennene fra folkehøgskolen. Nå skal pensjonistene leve livet til fulle, men venter motstand der de minst venter det. Hvor kommer egentlig denne pengegaven fra? Og hva er det som er galt på pensjonat «Fred og Fryd»? Snart må gjengen legge ut på en halsbrekkende reise …

***

Romanen er planlagt utgitt i februar 2019, men hvis du vil være sikker på å få den med en gang den kommer ut, så kan den forhåndsbestilles allerede nå.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Inger Postvoll bor i Haugesund. Hun debuterte med barneboken Trollungen i Kringsjåskogen i 2006, og har siden skrevet flere barnebøker. Rullatorgeriljaen er Postvolls debut som romanforfatter.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser