Fra Borro til Hel - Lisbeth Lysell

Flere bilder

Fra Borro til Hel - Lisbeth Lysell

Vanlig pris: kr 329,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

Fra ” BORRO TIL HEL” er en historie som utspiller seg i Borre i Vestfold på slutten av 1000- tallet e. kr og fortsetter godt inn på 1100 tallet. I vikingtid har Borre vært et betydelig maktsenter, og her bor mektige mennesker. Landet er i en rivende utvikling, men ikke alle greier å henge med.

Live Bjørnsønn er ei helt vanlig bondejente, som vokser opp i Åsatroen på gården Skopheim i Borro. Tross farens motvilje gifter hun seg med nabogutten Robert Bjørnsønn. Sammen får de sønnen BIRK. Robert Bjørnsønns far, er ingen ringere enn lendmann Alfred Bjørnsønn i Viken, gift med sin Thora, en rik og mektig familie på Borre. Dette innebærer at mannfolkene drar ut på handelsreiser hele vinteren, kvinnene styrer alt hjemme og tar seg av gårdene. Hva mennene driver med i utlendighet er godt skjult og ikke for kvinnfolk- ører. Men ved en tilfeldighet får Live høre en samtale hun helst ville vært foruten.
Hun begynner å ane at det er litt mer enn handel disse menn driver med. All rikdom som kommer inn i Borre kan umulig stamme fra salg av mastetømmer til Tyskland?

ELLER
Om forfatteren

Detaljer

.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser