UTSOLGT - Sommerfuglringen - Anne Gro Gulla

Flere bilder

UTSOLGT - Sommerfuglringen - Anne Gro Gulla
kr 0,00

Availability: På lager

Når Liv, den nyansatte sjefen på Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl.

Bortgjemt som pasient på Madserudhjemmet i Oslo, kommer vestkantfruen Sara inn i livet hennes. Med sin åpenhjertighet og søken, får hun Liv til å øse av sin kostbare livsvisdom. Men noen hemmeligheter burde forblitt begravd. Livene deres blir ubønnhørlig knyttet sammen av Liv sine betroelser.

Sommerfuglringen er en spenningsroman om prisen og konsekvensene av å følge sin egen vei.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Anne Gro Gulla (født 1963) er utdannet siviløkonom fra Tyskland. Hun har arbeidet med internasjonal markeds-føring i Europa og Asia og bor nå i Stockholm.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser