Landets eldste mann er død - Jørn Lier Horst / Jonas A. Larsen

Flere bilder

Landets eldste mann er død - Jørn Lier Horst / Jonas A. Larsen

Vanlig pris: kr 49,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

Hovedhistorien i ”Landets eldste mann er død” er skrevet av Jørn Lier Horst, en forfatter som blant annet har hatt stor suksess med sine tidligere utgitte kriminalbøker med William Wisting i hovedrollen.
Illustratør for både denne og albumets øvrige historier er Jonas A. Larsen, et tegneserietalent som tidligere har gitt ut flere tegneseriealbum, blant annet” I de dødes fotspor” på Liv Forlag i 2010.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Jørn Lier Horst er født 27.februar 1970 i Bamble. I dag er han bosatt i Stavern. I tillegg til å være kriminalforfatter, arbeider han også som etterforskningsleder ved politiet i Vestfold. Han debuterte med kriminalromanen «Nøkkelvitnet» i 2004, og har senere utgitt en rekke bøker for barn og voksne, mange med politimannen William Wisting som gjennomgangsperson. Wisting er også med i hans utgivelse hos LIV Forlag, tegneseriealbumet «Landets eldste mann er død, som er illustrert av det unge tegneserietalentet Jonas A. Larsen. Jørn Lier Horst har også bidratt med en novelle i «Årets krim 2013, Døden ved Verdens Ende.»
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser