Silkekongen - Jeanne Bøe

Flere bilder

Silkekongen - Jeanne Bøe
kr 329,00

Availability: På lager

Et ungt par møtes for ti år siden, begge med en roman i magen. Deretter er han blitt Europas største krimforfatter, stor for andre, men ikke minst, for stor for sitt eget ego. Hun derimot, slår ikke igjennom som forfatter, men jobber først med, og senere for, ham. På et forlagsmøte får hun vite at han er utro.

I løpet av en dag i mai går Selda Mørk fra alt hun eier og har. Hun spaserer rett ut fra sitt hjem på Oslos beste Vestkant, sier opp jobben og forlater ektemannen og suksessforfatteren som hun har vært gift med i 10 år. Selda snur seg ikke tilbake og ønsker å starte opp med blanke ark i sommerhuset ved Kragerøkysten. Men fortiden innhenter henne. Isteden for å gi henne en ny start, blir sommeren et eneste stort kaos, og etterlater seg nye sår som ikke vil gro.

***
Romanen er planlagt utgitt i oktober, men hvis du vil være sikker på å få den med en gang den kommer ut, så kan den forhåndsbestilles allerede nå.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Jeanne Bøe (f. 22. juni 1967) er født i Skien men oppvokst i Siljan. Etter endt teater-utdannelse i London begynte hun i 1994 ved Nordland teater. Fra 1996 har hun jobbet som frilanser ved Teater Ibsen i Skien. Hun deltok i realityserien Anno på NRK i 2016.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser