Anette Moes "Tause ofre" belønnes med flere gode anmeldelser og positiv omtale!

Anette Moes tredje bok "Tause ofre" kom rykende fersk fra trykkeriet i forrige uke. Allerede nå har flere bloggere lest boka, og tilbakemeldingene er gode. Ann Christin Berg / My Criminal Mind roser forfatteren for hennes evne til å formidle vonde skjebner og ble liggende søvnløs om natten fordi hun følte med hovedpersonen. Beates bokhjerte mener at dette er den definitivt beste av Anette Moes tre bøker, hun håper på flere bøker med journalisten Fredrikke som hovedperson og konkluderer med at dette er "en bok jeg gjerne anbefaler videre for det er en god bok og som jeg hadde vanskeligheter med å legge fra meg."

«Tause ofre» handler om sørlandsjenta Fredrikke, en nysgjerrig journalist på jakt etter forandringer i livet sitt. Derfor flytter hun fra barndomshjemmet sitt i Søgne til Posebyen i Kristiansand. Der flytter hun inn i en bygård, hvor hun ganske snart skjønner at ikke alt er som det skal være ...

- Flere mørke hemmeligheter skjuler seg i bygårdens vegger, og Fredrikkes nye naboer oppfører seg svært avvisende og mistenksomt. Utover i boken kan leseren merke at samtlige av naboene har psykopatiske trekk, sier Moe i dagens intervju med Fædrelandsvennen.

 

 anette moe i fædrelandsvennen

Vil du lese? Boken kan bestilles her:

Tause ofre - Anette Moe

 

Legg igjen en kommentar