bestefars lange armer

 • Beathes bibliotek om "Bestefars lange armer": En diktdebut som anbefales på det aller sterkeste!

  Beathe Solberg, som står bak bokbloggen "Beathes bibliotek" har skrevet en lang og grundig anmeldelse av "Bestefars lange armer", Silje Engbråtens diktdebut. Overskriften lyder:

  Sterkt og kraftfullt om overgrep

  og hun konkluderer med: 

  Engbråten har skrevet en diktsamling som tok meg med storm og omtrent slo meg rett i bakken og slike knytteneveslag som dette, å bli skikkelig røsket i, det er noe vi trenger av og til. Hun har et direkte språk og en måte å skrive på som fremstod både kraftfullt, nakent og sterkt men samtidig sårbart.

  Hele anmeldelsen kan du lese her: https://beathesbibliotek.no/2019/04/17/bestefars-lange-armer-av-silje-engbraten/?fbclid=IwAR23GtpOuXb2_x3quTwDoaxMHVwHjijLegw4QXPW0tqeSKqBvR_8RjXHhGk

  Om boken:

  Bestefars_lange_armer_side6Silje Engbråtens diktsamling "Bestefars lange armer" forteller en rystende historie om overgrep. Men disse diktene handler om noe mer: De handler om å finne styrke til å komme videre. Og om at kjærlighet finnes, tross alt.

 • Les debutant Silje Engbråtens sterke historie i Tvedestrandposten

  Silje Engbråten ble misbrukt som barn. Det har hun skrevet om i diktboken "Bestefars lange armer" som blir lansert på Megafon i Skien i morgen. I dag kan du lese intervju med den spente debutanten i Tvedestrandposten:

  silje i tvedestrandposten

   

  OM BOKEN:

  Silje Engbråtens diktsamling "Bestefars lange armer" forteller en rystende historie om overgrep. Men disse diktene handler om noe mer: De handler om å finne styrke til å komme videre. Og om at kjærlighet finnes, tross alt.

  Har du ikke anledning til å komme på morgendagens lansering, kan du kjøpe boken i vår nettbutikk

  Bestefars_lange_armer_side6

 • Les om vår tøffe debutant Silje Engbråten og boken "Bestefars lange armer" i Varden

  silje i varden

  Nå kan du lese om vår debutant Silje Engbråten og hennes tøffe historie i Varden, en historie som hun har omskrevet til dikt. I forrige uke debuterte hun med diktboken "Bestefars lange armer."

   

  OM BOKEN:
  Bestefars_lange_armer_side6

  Silje Engbråtens diktsamling "Bestefars lange armer" forteller en rystende historie om overgrep. Men disse diktene handler om noe mer: De handler om å finne styrke til å komme videre. Og om at kjærlighet finnes, tross alt.

  LANSERING:

  Søndag 31. mars kl 16:00 inviterer Silje Engbråten til lansering av den sterke diktboken "Bestefars lange armer", på Megafon i Skien. Alle er selvsagt hjertelig velkommen, dog er det 18 års aldersgrense. 

  Har du ikke anledning til å komme på lanseringen, kan du kjøpe boken i vår nettbutikk

   

3 artikler