boktimmy

 • Vi gratulerer Bjørn Dahl med terningkast SEKS for "Krigerne"!

  terning-6Simen Ingemundsen, bokanmelder i Bygdebladet og mannen bak bokbloggen "BokTimmy" har lest Bjørn Dahls spenningsroman "Krigerne:" Han kaster terningkast seks, og skriver blant annet:

  “Krigerne” av Bjørn Dahl er en intens leseopplevelse. En stemningsfull kriminalroman, som griper fatt i deg og tar deg med på en kolossal reise som kan virke sjokkerende og skremmende selv for den hardeste leser. Forfatteren imponerer med sine skildringer av miljøet og beskrivelser av karakterene. Det er ingen tvil om at Bjørn Dahl har modnes de siste tre årene. Når jeg først hadde startet å lese, var det vanskelig å legge boken fra seg. Så når den var ut-lest, var det ergerlig at den var ferdig, for meg kunne den vart mye lengre. Jeg gleder meg allerede til neste bok fra Bjørn Dahl og håper den kommer fort."

  Les hele den strålende anmeldelsen her: https://boktimmy.blogg.no/?p=1507&fbclid=IwAR3nZU8CyI42kQ_bj5VbmLILtXO-DTLKSZKq2KlFodDyX_pg_p_OAJ26144

  Om boken:

  cover_krigerneNår Bern Juv settes fri etter å ha sonet tre drap han hevder ikke å ha begått, ser han fram mot ensomheten og et liv i pakt med naturen, men fortida innhenter den forhenværende Unifil-soldaten allerede ved porten: Ekskjæresten Minken nekter å gi ham opp.

  Bern rekker knapt hjem før en tvilsom privatdetektiv vil at han skal be saken sin gjenopptatt. Samtidig dukker det opp et nytt lik som forbindes med forbrytelsen Bern ble dømt for. Vil han igjen bli mistenkt?
  Minken foreslår at han skal bli med til Libanon, der hun arbeider med humanitære prosjekter. Flyktningleirene som Minken jobber i finansieres på en lyssky måte. Nå er flere ute etter ressursene – og de er villige til å gå over lik. Igjen befinner Bern seg i stormens øye, i landet som har merket ham for livet.

  Krigerne er en actionfylt spenningshistorie om gråsoner og mål som helliger midlene.

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/krigerne-bjorn-dahl

   

 • Flotte anmeldelser av den siste boken i Eksplodera-serien, "Eksplodera og heksefesten."

  Både Simen Ingemundsen / BokTimmy og Nora Vinjor Røssland/ Noras bokblogg har lest og likt den siste Eksploderaboka, og begge gir den terningkast fem.

  Nora skriver blant annet

  Dette er en super bok for barn i 4-8 års alderen. Boka har masse magi, fortryllende skapninger, humor og en fengende historie for yngre lesere. Dette er en perfekt barnebok som jeg vil anbefale på det sterkeste!

  og Simen følger opp med:

  "Dette er underholdning som både barn og voksne vil storkose seg med. Ikke bare har Nina Bay og Jonas A. Larsen skapt et fortryllende eventyr, de byr også på nervepirrende spenning for barn. Jeg vil anbefale den til samtlige som har barn, dette er en bok som virkelig vil falle i smak. Lettlest er den også!"

  Om boken:

  cover eksplodera og heksefestenMellom trærne i skogen, bak de høyeste fjell, bor det ei lita heks. Hun heter Eksplodera, og er ikke stort større enn en sommerfugl. Det kan være vanskelig å få øye på henne. Men, hysj … vær stille … Hører du den lyden? Den svake summingen? Det er Eksplodera. Og vet du hva hun gjør? Hun kjefter.
  Det aller verste Eksplodera vet, er dragelatter. Den bråker så høyt i ørene at hun ikke hører noe som helst annet, og da klarer hun ikke å la være å kjefte. Hun tramper og hopper og hyler i vei.
  Men siden hun er så liten, hører vi bare stemmen hennes som en summing i det fjerne. Bzzz… bzzz…

  Første lørdag i september, hvert eneste hekseår, inviterer Eksplodera til en storstilt heksefest. Sommeren er over og kveldene blir mørkere, og det må feires. Festens høydepunkt er det syngende sivets konsert. Dersom den er vellykket, får Eksplodera en spesialbillett til heksenes høstmøte på Blokksberg. Da får hun sitte på første rad under hele konferansen, og hun får lov til å kjefte så mye hun vil fra start til slutt.
  Kommer hun til å lykkes i år?

  Bøkene i Eksplodera-serien kan du kjøpe her:  http://forlagshusetivestfold.no/nettbutikk/barneboker/eksplodera-bokene

2 artikler