budstikka

 • Forfatter Jan-Erik James Knudsen har meninger om bokbransjen

  Forfatter Jan-Erik James Knudsen og flere andre forfattere har blitt intervjuet om bokbransjen av Budstikka. Alle synes de bransjen er blitt tøffere og bekymrer seg for veien videre. Hele intervjuet kan leses her: https://www.budstikka.no/litteratur/toffere-bransje-forfattere-nar-ikke-gjennom/545841!/

  janerikknudsen i budstikka

   

  Jan-Erik James Knudsen kom i år ut med boken "I skyggen av stråleglansen", hans tredje krimutgivelse.

  Mer om boken:

  I Oslo flykter den unge jenta Amalie fra ukjente forfølgere. Når hun dagen etter blir funnet, kobles Kripos inn. Etterforskningen fører spesialetterforskerne Eddie Samson og Bernhard Fiske fra Kripos til Tommy Brenne, en ung norsk mann, som Amalie har prøvd å komme i kontakt med. Hun hevder å sitte på sensitive opplysninger om Tommys irske far.

  I en overnasjonal rolle sitter Europol, som pådrivere i en mangeårig og omfattende etterforskning rettet mot pedofile nettverk i Europa – Operasjon Redning. Den britisk-irske grenen av denne etterforskningen jakter på et internasjonalt VIP-nettverk med røtter som går helt tilbake til sekstitallet. Et nettverk som med stor sannsynlighet består av overgripere fra samfunnets øverste lag. Da Tommy Brenne, mot norsk politi sine advarsler, allikevel velger å reise over til den irske øya, blir Samson og Fiske sendt etter, for om mulig å forhindre at nok en tragedie skal utspille seg.

  Mye tyder på at de to norske etterforskerne har kommet for sent. En rekke dominobrikker har begynt å falle, og britisk og irsk politi forstår at sentrale aktører i det aktuelle VIP-nettverket er villige til å ta i bruk nesten et hvert middel for å beskytte seg selv.

  Boken kan du bestille hos din lokale bokhandel, eller direkte i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/i-skyggen-av-straleglansen-jan-erik-knudsen

 • Christian Klaffmo i dagens Budstikka: Drømmer om å leve av å skrive.

  Før påske kom krimnovellesamlingen "Vitne til mord" ut, skrevet av debutant Christian Klaffmo. Novellesamlingen har fått god mottagelse, men Klaffmo har ingen planer om å gi seg som "en-bok-forfatter", drømmen er å kunne leve av å skrive på heltid, og nå jobber han med en roman.

  Les mer om den ambisiøse forfatteren i dagens Budstikka.

  klaffmo i budstikka

  Om boken:

  VitneTilMord-coverHva gjør du når du møter en livsfarlig straffange på rømmen i en mørk bakgate?

  Hvorfor hadde den beryktede leiemorderen Zoran tatt på seg oppdraget med å drepe politisjefen i en søvnig, liten by?

  Var smellvakre Evita Enoksen sin død virkelig en ulykke, eller lusker en morder rundt på idylliske, lille Værøy?

  Og hvordan finner en liten gruppe hemmelige agenter, utstasjonert nær russergrensen under den kalde krigen, ut hvem som er den virkelige forræderen blant dem?

  Seksten helstøpte og drivende krimnoveller der bare en ting er sikkert: Ingenting er slik det egentlig ser ut til å være.

   

  Novellesamlingen kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/vitne-til-mord-christian-klaffmo

2 artikler