debutforfatter

 • Ådne Frestad's debutbok "Hanskene" ble lansert hele to ganger:-)

  Kriminalromanen"Hanskene", skrevet av Ådne Frestad, ble lansert hele to ganger forrige uke!

  adne-2

  Lanseringene fant sted mandag 24. oktober på Thorbjørnrud Hotell Jevnaker,

  adne-1

  og tirsdag 25. oktober klokken 19.00 i rettssalen i Hønefoss fengsel.

  adne-3

  Boken er dermed presentert for et 70-talls oppmøtte, hvor de fleste benyttet anledningen til å få med seg signert bok hjem.

  dobbel-boklansering-hanskene-1

   Om HANSKENE:

  Roger jobber ved samlebåndet på en kjøkkenfabrikk. Hver sommer, før ferien, holder avdelingen en sommerfest. Rogers bestevenn, Øystein, er også der. Etter festen skiller de lag, Roger spaserer hjem, Øystein tar mopeden. Dagen etter dukker ikke Øystein opp. Kona melder ham savnet til lensmannen. Noe må ha skjedd. Hvor er han?
  Politiet engasjerer seg bare halvhjertet i saken. Lensmannskontoret er underbemannet, og de er midt i etterforskningen av en stor narkosak. Roger begynner å etterforske selv. Snart blir han virvlet inn i en ukjent verden hvor alt styres av penger og mord er hverdagskost.

  Boken kan bestilles her:

  endelig_cover_hanskene

   

   

 • Strålende anmeldelse for Ellen E Fossums debutbok «Drømmevokteren»

  14691082_1473084709373449_5055444905551824155_nDebutforfatteren fra Horten blir roset for sin fortellerstil i en anmeldelse av Jon Terje Grønli i Gjengangeren, han skriver blant annet "... her skapes positiv variasjon takket være en forfatter med nesten «ustyrlig» fantasi - og med en språkføring som bidrar til leselyst." 

  Boka kan kjøpes her:

  cover_dr_mmevokteren

2 artikler