Der det er hjerterom er det husrom. Fullt hus da "Bruden" ble lansert.

dsc_0152-kopi

Det heter seg at der det er hjerterom er det husrom, og det stemte godt da romandebutant Torild Gusland lørdag lanserte romanen "Bruden" lørdag. Absolutt alle stoler var opptatt, noe som bidra til å skape en intim og hyggelig stemning for de rundt seksti personene som var tilstede.

dsc_0183-kopi

Kveldens program ble ledet av forfatterens ektemann, og kvelden ble innledet med vakker sang og musikk av Jørn Thomas Haugen og Kent Anders Jensen.

musikanter

Deretter fulgte bokbad, der den spente forfatteren samtalte med sjefsredaktør Marte Østmo og tilblivelsen, skrivingen og prosessen rundt bokutgivelsen.

dsc_0144-001-kopi

En prosess som hadde tatt mange år, utallige runder med omskrivninger, en god del datatrøbbel, involvering av gode medhjelpere både fra forlaget og privat, og selvfølgelig både frustrasjon og usikkerhet.

dsc_0145-001-kopi

Desto større var gleden denne kvelden, når resultatet endelig kunne presenteres i form av ferdig bok, en bok forfatteren kunne fortelle at dels var basert på fri fantasi og dels egne og andres erfaringer.

dsc_0181-kopi

"Bruden" handler om Eva, som atten år ung giftet seg med sjømannen Ulrik. Hun har vært syk etter en dramatisk abort og Ulrik har fått seg jobb på land. Eva har mistet kontakten med venninnene sine, og er nå overlatt til Ulrik og hans regler, samt angst, piller og de urolige tankene. For Eva har syndet. Hun har trosset både Gud og foreldrene. og nå blir hun straffet ...

dsc_0178-kopi

Smakebitene som ble servert på scenen fristet tydeligvis tilhørerne, for køen for signering etter bokbadet var lang og forfatteren kunne glede seg over at mange ønsket seg en brud til jul.

dsc_0188-002

Torild Gusland (f. 1953) er gift, har to barn og tre stebarn og et barnebarn. Forfatteren er utdannet cand mag innen sosialfag fra Universitetet i Oslo, og har jobbet innen helsevesenet i mange år.
Hun har tidligere gitt ut to diktbøker på eget forlag.
“Bruden” er forfatterens romandebut.

Boken kan bestilles her

cover_bruden

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar