Dobbel boklansering for "Sommerfuglringen"

Anne Gro Gulla jobber og bor i Stockholm, men torsdag 22. september reiser hun til Oslo for å lansere debutboken sin "Sommerfuglringen". Arrangementet starter kl. 18:00, og holdes i Bjørn Farmandsgate 1 på Skillebekk. Det blir bokbad ved Anniken Fjellberg, og høytlesning fra Per Christian Ellefsen, blant annet kjent fra sin rolle som Elling i filmatiseringen av Ingvar Ambjørnsens bøker. Og så blir det selvsagt mulighet til å treffe forfatteren, kjøpe bøker og få signatur etterpå. Arrangementet er gratis, og alle som har anledning er hjertelig velkommen. 

Måneden etter følger Anne Gro opp med lansering i Stockholm. 27. oktober er det svensk lansering av "Sommerfuglringen" - på norsk. Arrangementet starter kl. 18:30, og holdes hos Barnekow i Strymansgatan 3 på Östermalm. Her er det også gratis, og er du i nærheten må du gjerne stikke innom. 

Om boken: 

"Når Liv, den nyansatte sjefen på Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl.

Bortgjemt som pasient på Madserudhjemmet i Oslo, kommer vestkantfruen Sara inn i livet hennes. Med sin åpenhjertighet og søken, får hun Liv til å øse av sin kostbare livsvisdom. Men noen hemmeligheter burde forblitt begravd. Livene deres blir ubønnhørlig knyttet sammen av Liv sine betroelser.

Sommerfuglringen er en spenningsroman om prisen og konsekvensene av å følge sin egen vei."

sommerfuglringen-cover

Legg igjen en kommentar