drømmevokteren

 • Møt fantasy-debutant Ellen Fossum på Horten bibliotek under Litteraturuka i Vestfold

  ellen-litteraturukaDenne uken er det Litteraturuke i Vestfold, med en rekke spennende arrangementer for litteraturinteresserte Vestfoldinger. Deriblant møte mellom Liv Forlags debutant Ellen Fossum og den langt mer erfarne Jørgen Brekke på Horten bibliotek førstkommende torsdag klokken 19.

  Velkommen!

  Les mer om arrangementet her.

   

 • Strålende anmeldelse for Ellen E Fossums debutbok «Drømmevokteren»

  14691082_1473084709373449_5055444905551824155_nDebutforfatteren fra Horten blir roset for sin fortellerstil i en anmeldelse av Jon Terje Grønli i Gjengangeren, han skriver blant annet "... her skapes positiv variasjon takket være en forfatter med nesten «ustyrlig» fantasi - og med en språkføring som bidrar til leselyst." 

  Boka kan kjøpes her:

  cover_dr_mmevokteren

 • Velkommen til lanseringsfest for Drømmevokteren på Kulturhuset/ kafé Gul i Horten 30. september klokken 18.00!

  screen-shot-2016-09-22-at-13-50-25Velkommen til lanseringsfest! Drømmevokteren er klar for verden, og vi skal feire med premiere på boktrailer, høytlesning fra boka, sagnomsust fantasy-kake, stemningsfulle toner og mer til.

  Lanseringen foregår på Kulturhuset/ kafé Gul i Horten, 30. september klokken 18.00 – 20.00.

  Se Facebook arrangementet for mer informasjon.

   

   

   

  Drømmevokteren er en frittstående fantasyroman for ungdom og unge voksne.

  Et barn våkner opp i en grøft i en by, alene og uten minner om hvem han er eller hvor han kommer fra. Orian vokser opp i en verden som er fremmed og overveldende, i en kropp som virker ukjent og med et sinn som ikke finner ro. Hans søken etter svar sender ham på en reise bortenfor tid og rom, til et rike med monstre og mennesker, magiske vesener og dystre hemmeligheter. Mens hukommelsen hans sakte vender tilbake, begynner han å forstå at skjebnen til landet Emineo er knyttet tett sammen med hans egen – og med de mystiske drømmevokterne.

  Dette er historien om hvordan selv de mektigste kan falle for mørket i et hatefullt og grådig hjerte – og om hvordan ydmykhet, mot og kjærlighet kan redde en hel verden fra å gå til grunne.

   

  Boken kan bestilles her:

  cover_dr_mmevokteren

   

3 artikler