"Du skal lide" kryper stadig oppover på Eboklista. Nå blant "ti på topp"!

For en ukes tid siden dukket "Du skal lide", krim skrevet av Frode Eie Larsen, opp på 15-plass på Eboklista. Denne uken er den inne på en niende plass, og dermed blant de ti mest solgte. Det er gøy å se at så mange viser interesse for boken, og vi krysser fingrene og er spente på å se om den klatrer enda noen hakk oppover neste uke!

For de som også ønsker å møte forfatteren, så besøker han Drangedal bibliotek  førstkommende mandag kl. 18.00 og Horten bibliotek  16. mars kl. 19.00. I Horten blir det bokbad med både Frode Eie Larsen og Jørgen Brekke, begge forfattere som det absolutt er verd å få med seg!

 

Boklista er utarbeidet av Bokhandlerforeningen. Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: Ark Bokhandel, Notabene, Norli Libris, Fri Bokhandel, Tanum, Boklageret, Haugenbok.no, Bokkilden og Eldorado. Bokdata fra Bokbasen AS. Boklista følger fastprisperioden og viser salget av titler utgitt innenfor inneværende fastprisperiode. For bøker med fripris inkluderes kun titler som ikke overstiger mer enn 80 prosent salg via en kjede. "Månedens bestselger" vises med alle utgivelsesår.

Legg igjen en kommentar