Dylan på biblioteket i Sandefjord

Frem mot utdelingen av Nobelprisen i Litteratur på lørdag 10. desember, har forfatter Carl Johan Berg og redaktør Ragnar Aamodt reist rundt og snakket om Bob Dylan. Torsdag 8. desember var de på Sandefjord bibliotek, og her fikk de fremmøtte et magisk innblikk i mannen bak musikken, og ikke minst et tettere bekjentskap med Dylans tekster.

Etter foredraget var det mulig å få kjøpt boken "Nobelprisvinneren Bob Dylan", og samtidig sikre seg et navntrekk fra en av Norges fremste Dylan-kjennere, Carl Johan Berg. 

Om boken:
Ingen annen nålevende artist har betydd så mye så lenge for så mange som Bob Dylan. At han ble tildelt Nobels Litteraturpris for 2016 er den ultimate anerkjennelsen av at han også er en av vår tids største poeter.
Som såkalt protestsanger tidlig på 60-tallet bidro han sterkt til å bevisstgjøre en hel ungdomsgenerasjon i kampen mot krig og urettferdighet med sanger som Blowin’ in the Wind og The Times They Are A-Changin’. Men, sier forfatteren, forklaringen på at så mange har et så nært og sterkt forhold til Bob Dylan og hans kunst ligger på et dypere og mer personlig plan. På en forunderlig måte har millioner av tilhengere over hele verden en felles opplevelse av at Dylan er akkurat vår poet som hen-vender seg til hver enkelt av oss og har satt ord på våre innerste tanker, følelser og drømmer.

bob-dylan

Kjøp boken i vår webshop

Legg igjen en kommentar