"En søster for lite" - boken om drapet på Kristin Kjelstrup - ble lansert for et fullsatt Prelaten i Tromsø.

23. januar 2009 ble Kristin Kjelstrup skutt og drept av sin ekskjæreste på Slettaelva. Syv år senere har søsteren, Ingrid Kjelstrup, gitt ut bok om den tragiske hendelsen. Torsdag var det lanseringsfest.

Et fullsatt Prelaten møtte forfatteren da hun entret lokalet. Les reportasje fra kvelden i I Tromsø her.

lansering søster

Den 23. januar 2009 blir Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. I boken "En søster for lite" spør hun seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen.

“En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

Boken kan kjøpes i de fleste bokhandlere. Den kan også bestilles her:

En søster for lite cover

En tanke om “"En søster for lite" - boken om drapet på Kristin Kjelstrup - ble lansert for et fullsatt Prelaten i Tromsø.”

Legg igjen en kommentar