en søster for lite

 • Les den sterke historien om "En søster for lite" i ukens KK

  Noen bøker lever heldigvis videre, flere år etter at de først ble utgitt. Så med "En søster for lite" skrevet av Ingrid Kjelstrup etter at søsteren hennes ble skutt og drept av eks-kjæresten. I denne ukens KK kan dere lese deler av den sterke historien:

  søster i kk

  Om boken: 

  En søster for lite coverDen 23. januar 2009 blir Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. Hun spør seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen. “En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

  Boken kan bestilles direkte av forfatteren, eller direkte i vår nettbutikk her:  http://forlagshusetivestfold.no/en-soster-for-lite-ingrid-Kjelstrup

   

 • Les historien bak "En søster for lite" i denne ukens Se og Hør

  kjelstrupsakDen 23. januar 2009 ble Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. Hun spør seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen.

  Dette har Ingrid Kjelstrup skrevet bok om, "En søster for lite" som kom ut våren 2016. I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om historien bak både drapet og boken. 

  ***

   

  “En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

  Boken kan kjøpes her:

  en_s_ster_for_lite_cover

   

   

   

 • Møt Ingrid Kjelstrup på Ordkalotten i Tromsø

  Høst er tid for litteraturfestivaler, og denne helgen går Ordkalotten i Tromsø av stabelen med et imponerende program. Publikum kan blant annet møte forfatterne Geir Gulliksen, Vigdis Hjorth, Audun Mortensen, Kjell Ola Dahl, Morten A. Strøksnes. Beate Grimsrud, Ida Hegazi Høyer, Cecilie Enger, Gaute Heivoll, Einar Økland, Ingeborg Arvola og Trude Marstein.

  På biblioteket lørdag kl. 12.00, kan du også møte Ingrid Kjelstrup som kommer for å snakke om boken "En søster for lite" og historien bak.

  Velkommen!

  Les mer om boken her:

  En søster for lite cover

   

 • "En søster for lite" - boken om drapet på Kristin Kjelstrup - ble lansert for et fullsatt Prelaten i Tromsø.

  23. januar 2009 ble Kristin Kjelstrup skutt og drept av sin ekskjæreste på Slettaelva. Syv år senere har søsteren, Ingrid Kjelstrup, gitt ut bok om den tragiske hendelsen. Torsdag var det lanseringsfest.

  Et fullsatt Prelaten møtte forfatteren da hun entret lokalet. Les reportasje fra kvelden i I Tromsø her.

  lansering søster

  Den 23. januar 2009 blir Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. I boken "En søster for lite" spør hun seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen.

  “En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

  Boken kan kjøpes i de fleste bokhandlere. Den kan også bestilles her:

  En søster for lite cover

4 artikler