erling greftegreff

 • Tvedestrandposten om "liten jente forsvunnet: Hele romanen er helstøpt!

  liten jente i tvedestrandpostenSven Gjeruldsen i Tvedestrandposten har anmeldt "Liten jente forsvunnet", som kom ut i høst. Han skriver blant annet:'

  "For to år siden debuterte politimannen Erling Greftegreff med romanen «Trekkfuglene». En roman der forfatteren viste mange lovende ansatser. Nå foreligger oppfølgeren fra politimannens hånd. Erling Greftegreff innfrir med «Liten jente forsvunnet» … hele romanene er helstøpt. Fortsetter Greftegreff i dette sporet vil han kunne bli en ny stjerne på himmelen av norske krim- og thriller forfattere. «LITEN JENTE forsvunnet» er engasjerende og svært spennende. Greftegreffs bakgrunn i politiet gjør romanen svært troverdig. … Nå er det bare å vente på oppfølgeren til «Trekkfuglene» og «Liten jente forsvunnet» - for den må komme. "

  Har DU lyst til å lese boken? Akkurat NÅ er den på januarsalg - 40 % rabatt!

  Du kan bestille den i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/nettbutikk

   

   

 • Møt debutant Erling Greftegreff på Gran bibliotek

  gran bibliotek

  Gran bibliotek feirer tirsdag 5 år i nye lokaler, og inviterer derfor til et spennende møte med de lokale forfatterne Stein Buan, Erling Greftegreff, Helge Haukeli, Leif Høghaug, Jane Mysen, Gunnar Kopperud, Hilde Wien og Håkon Sønneland. Dette er forfattere som skriver i ulike sjangre og treffer ulike lesegrupper. Jørn Haakenstad er kveldens vert, og binder det hele sammen.

  Det blir enkel servering og gratis adgang.

  Om forfatter Erling Greftegreff:

  Erling Greftegreff er politioverbetjent, med variert politi og etterforskerbakgrunn, som innbefatter mange års operativ tjeneste, samt etterforskning av de fleste sakstyper. Han er født i 1969, bor på Gran på Hadeland, er gift, og har tre barn i alderen. Han debuterte som forfatter med kriminalromanen Trekkfuglene i 2016..

  Om boken:

  Når to eldre menn blir funnet brutalt drept i Hønefoss, blir politiførstebetjent Wilhelm Gran satt på saken. Gran, som ikke har opplevd den store motivasjonen i jobben etter at han ble sparket som hundefører, får hjelp fra uventet hold, og etter kort tid ledes sporene over enorme avstander, både i tid og geografi. Gamle hendelser dukker opp fra fortiden, men det mest skremmende av alt, er at det meste peker mot en brutal og hensynsløs drapsmann med unike egenskaper, helt ulikt alt annet de tidligere har stått overfor. At han er villig til å gå svært langt for ikke å bli tatt, gjør ikke presset mindre. Wilhelm Gran kjenner omsider jaktinstinktet bruse igjen, og henter fram sin gamle, avskiltede tjenestehund, den enorme schæferen Satan. Jakten er i gang.

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her.

  cover_trekkfuglene

 • Ringerikes blads anmelder om "Trekkfuglene": "man blir oppslukt av boka, og klarer knapt å legge den fra seg"

  trekkfuglene-anmeldelse-i-ringerikes-bladAnmelder Anne Gro Christensen har anmeldt Trekkfuglene for Ringerikes Blad. Hun skriver blant annet at "man blir oppslukt av boka, og knapt klare å legge den fra seg" ... "Greftegreff er svært presis og kan sitt politifag. Det kler historien og gjør den troverdig", før hun avslutter med:  Greftegreff skriver godt og engasjerende. Vi tror på typebeskrivelser og personlighetsskildringer og på selve historien. Her er ikke saken løst før du har lest side 379, som er den aller siste i Greftegreffs aller første krimroman. Men vi vil gjerne lese flere historier om politietterforsker Wilhelm Gran og hans assistent Mia."

  Bokbloggeren "My Criminal mind" har også anmeldt boken. Under statusen "Trekkfuglene har det meste av det en god krim skal inneholde." står det blant annet:

  ... språket flyter godt og jeg kjenner at jeg koser meg med historien ... Wilhelm Gran som er hovedetterforsker i saken er en spennende type som jeg syns vi blir godt kjent med, og hunden hans Satan er en god menneskekjenner ... plottet er friskt og annerledes ... koste meg veldig med denne boken. ... en god debut  og jeg håper det kommer flere bøker om Wilhelm, Mia og hunden Satan.

  Les hele anmeldelsen her.

  Vi gratulerer debutant Erling Greftegreff med to strålende anmeldelser!

   

3 artikler