Forfatter Erlend Pape Nordtorp inviterer deg til intimlansering i eget hjem for å feire lanseringen av "Stengetid".

19. mai kl. 18.00 inviterer forfatter Erlend Pape Nordtorp deg inn i sin egen stue, for å feire utgivelse av romanen "Stengetid" sammen med ham.

"Stengetid" er forfatterens andre roman, og handler om en den nyseparerte tobarnsfaren Karsten Bøk, som trives bare sånn passe i advokatfirmaet der han jobber. Han sliter med å gi slipp på eks-kona, Selma. Kjærligheten til sønnen og datteren er hans eneste faste holdepunkt i livet. Så får han en melding fra en gammel klassekamerat, Sven Tore. Han trenger juridisk hjelp. Men før Karsten får ringt tilbake, forsvinner Sven Tore sporløst ...

Det kunne vært begynnelsen på en hardkokt detektivroman, men dette er ingen krim. Stengetid er en historie mange vil kjenne seg igjen i. Lun, underfundig og fabulerende - med en undertone av stillferdig desperasjon: Kan livet få ny mening, når man er blitt forlatt av den man elsker?

Dette, og andre spørsmål vedrørende både bok og forfatter, er det mulighet å få svar på, på boklanseringen førstkommende torsdag. Adressen er Munkerudåsen 27 på Nordstrand i Oslo, og DU er hjertelig velkommen!

lansering stengetid.

 

 

 

Legg igjen en kommentar