Forglemmegei forlag gir ut sterke historier og tanker. Neste år debuterer Tomas R. Haugen med sin historie. Han er blind. Han er også far. Ektemann. Politiker. Snart er han også forfatter.

Neste år kommer det en bok vi gleder oss stort til å dele med dere. Boken om Thomas Rannstad Haugen som gradvis mistet synet i tenårene. Thomas er en av ca. 1300 personer i Norge som har øyediagnosen Retinitis Pigmentosa, som gjør at en gradvis mister synet. Som liten så han normalt, men i 10–12 årsalderen oppdaget at han ikke så like godt som klassekameratene. Synet forsvant i stadig økende grad da han var i midten av tenårene, og i dag ser han kun skygger og lys. Allikevel har han fått et godt liv, med kone, jobb og barn.

I boken vi gir ut neste år, kommer han til å dele både frustrasjoner, glede og ikke minst, en del historier som kanskje ikke var så veldig morsomme der og da, men som han ser humoren i i ettertid.

Men aller viktigst, han vil dele håp. Det går nemlig an å leve et fullverdig og godt liv, også som blind. Dette blir derfor ikke en sørgelig bok om hvor vondt livet kan være. Dette blir en bok om livsmestring.

thomas i aas avis

Les intervju med vår kommende forfatter i Ås avis, her.

Legg igjen en kommentar