Fullpakket kafé Henrik under lansering av "Så det går deg godt" på Eidsvoll

Da Elen Egeland lanserte sin debutroman, Så det går deg godt, på litteraturkafeen Henrik, i går kveld, stimlet folk fra både fjern og nær seg sammen i de koselige lokalene ved Eidsvoll bibliotek.

elen-fullt

Kvelden startet med at cellist, Kaia Aadne, spilte tre stykker. Deretter tok Elens redaktør i Forlagshuset i Vestfold, Anita Berglund, ordet. Hun ønsket velkommen og introduserte både forfatteren og romanen.

anita-og-elen

Kvelden fortsatte med et bokbad mellom redaktør og forfatter, der tilhørerne fikk høre om både bakgrunn for boken, inspirasjon til karakterene og selvfølgelig fikk små smakebiter fra teksten.

elen-signerer-to

Etterpå stilte de besøkende seg i kø for å gratulerer den nybakte forfatteren med sin skjønnlitterære debut, som med glede signerte de mange bøkene som ble revet bort.

elen-signerer-3

 

 

Så det går deg godt er en oppvekstroman. Den handler om tre søstre som vokser opp sammen med en mor med psykiske problemer. Det er tidvis en vond bok, men den er også rørende og vakker. Hvordan er livet for tre små barn, når de eneste de kan stole på er hverandre? Og den de elsker mest av alt, også er den mest ustabile og farlige?

«Et barn som blir krenket, slutter ikke å elske sine foreldre. Det slutter å elske seg selv.»

Boken kan bestilles her:

cover_-sa-det-gar-deg-godt

Legg igjen en kommentar