godt nytt år

 • Vi ønsker alle våre lesere og forfattere en god jul og et godt nytt år!

  Nok ett år er straks forbi og julefreden har senket seg over forlagslokalene. Totalt ble det gitt ut 26 ny bøker i 2019, alt fra historiske romaner, kriminalromaner og ungdomsbøker til smalere diktsamlinger og novellesamlinger. Flere bøker sogte godt, ble trykket i nye opplag og mange av bøkene våre ble også kjøpt inn av Kulturrådet.

  Vi takker for nok et spennende år, og gleder oss til de mange tusen blanke boksidene som ligger og venter på å bli fylt med trykksverte i 2020 - som også er et jubileumsår for oss. Høsten 2020 er det ti år siden Liv forlag og vår aller første utgivelse så dagens lys! Det har vi selvfølgelig tenkt å feire i det kommende året, både med spesialtilbud på noen av våre beste bokutgivelser, konkurranser og mye annet spennende. 

  God jul og Godt Nytt År, vi håper dere følger med oss videre!

  ****

  Forlagets aller første bok: 

  the-gambia-cover

   

   

   

   

   

   

   

  (redigert utgave)

 • Vi ønsker dere alle en strålende jul og et riktig Godt Nytt år!

  Julesalget er avsluttet og julefreden har senket seg over de julepyntede lokalene til Forlagshuset. Kontorpultene er ryddet og bare en og annen rødkledd nisse holder fremdeles stand.

   sovende santakatt

  Vi har stengt i romjulen, men er tilbake med nye krefter, tanker og bokideer den 2. januar 2018. Fram til da ønsker vi alle våre lesere, kunder, forfattere, samarbeidspartnere og alle våre andre venner en strålende jul og en fin start på det kommende året!

  nissegutt leser

  ... Og husk at dersom du lærer barnet ditt å bli glad i bøker, så gir du det en gave det får glede av hele livet!

   

   

   

2 artikler