Høstens første bok er kommet fra trykkeriet. Perfektum, skrevet av Erlend Pape Nordtorp.

Da er bokhøsten offisielt åpnet. Høstens første bok er ankommet fra trykkeriet og til uka sendes den videre til bokhandlerne. "Perfektum" heter boken som fikk æren av åpne bokhøsten, en underfundig skjønnlitterær roman skrevet av Erlend Pape Nordtorp. Vi gratulerer forfatteren med utgivelsen og føler oss sikre på at den vil bli tatt godt imot av leserne :-)

erlend med perfektum

Om Perfektum:

perfektum_coverSebastian Garman, en strafferettsadvokat i førtiårene, jobber mye, og trives i sitt eget selskap. Samtidig savner han en kjæreste og misunner storebroren som både har kone og barn. Heldigvis har han bestevennen Beate og naboen Robert, en pensjonert diplomat.

Livet går sin gang, men Sebastian blir stadig minnet på fortiden: Moren som døde da han var barn, ekskjæresten Thea som han fortsatt savner, og en gammel straffesak som han ennå har dårlig samvittighet for. Men så begynner ting å skje.

Han møter en interessant kvinne, og han får det for seg at uvedkommende har vært i leiligheten hans. I tillegg påvirker den pågående straffesaken han med uforminsket styrke.

For hva vil det si å være skyldig og hvor fri er egentlig den frie vilje?

Romanen kan også bestilles i vår nettbutikk herhttp://forlagshusetivestfold.no/perfektum-erlend-pape-nordtorp

Les starten av romanen her: 

 

Legg igjen en kommentar