inn i løynde rom

 • Bli med bibliotekar og novelledebutant Marit Olaisen "Inn i løynde rom."

  Marit Olaissen har jobbet et langt liv som bibliotekar, og det er det blitt novellesamling av. Les om den voksne debutanten i Hadeland Blad:

  marit olaisen i hadeland

  Om boken:

  Desse novellene handlar om livet i og rundt norske folkebibliotek frå 1950talet til omkring tusenårsskiftet. Dei tek oss med inn mellom bokhyllene, inn bak skrankane, ned i dei mørke, støvete kjellarmagasina, og inn i veremåtane og tankane til bibliotekarbeidarane: Den unge, uerfarne praktikanten, den pedantiske biblioteksjefen, den strenge, pirkete lesesalbibliotekaren, den kantete, asosiale, mannlege bibliotekaren, og dei andre meir eller mindre særeigne personane som held seg der inne mellom bøkene.

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/inn-i-loynde-rom-marit-olaisen

   

 • Hyggelig boklansering av "Inn i løynde rom" på Deichman Tøyen

  Torsdag 13. juni lanserte Marit Olaisen sin debutbok, novellesamlingen "Inn i løynde rom" på Deichman Tøyen i Oslo. Marit Olaisen er pensjonert bibliotekar og novellesamlinga "Inn i løynde rom" foregår i bibliotekmiljøet, og lanseringa av boka skjedde derfor selvfølgelig nettopp på biblioteket. Det ble en svært hyggelig lansering, med hjemmebakte kaker, kaffe, høytlesning fra den rykende ferske boken og selvfølgelig signering og salg.

  marit olaissen på deichman

  Dette skriv forlaget om boka:

  inn i løynde rom cover"Desse novellene handlar om livet i og rundt norske folkebibliotek frå 1950-talet til omkring tusenårsskiftet. Dei tek oss med inn mellom bokhyllene, inn bak skrankane, ned i dei mørke, støvete kjellarmagasina, og inn i veremåtane og tankane til bibliotekarbeidarane; Den unge, uerfarne praktikanten, den pedantiske biblioteksjefen, den strenge, pirkete lesesalsbibliotekaren, den kantete, asosiale, mannlege bibliotekaren, og dei andre meir eller mindre særeigne personane som held seg der inne mellom bøkene."

  "Inn i løynde rom" kjem ut i juni, og ein av dei få heldige som har lese boka hittil, nemleg korrekturlesaren, melder at "dette er ei nydeleg bok som eg håper får mange lesarar!"

   

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/inn-i-loynde-rom-marit-olaisen

2 artikler