Jubel forlag har hjulpet Eventyrskogen barnehage med å lage bok. Slik blir det fest av :-)

Da barn og foreldre i Eventyrskogen barnehage samlet seg lørdag formiddag, var det for å feire utgivelsen av sin egen, helt ordentlige bok. Boken er et resultat av et lengre prosjekt i barnehagen, der barna har lært om livet under vann. De har tegnet, diktet og fantasert, og resultatet ble så bra at de hadde lyst til å bruke det til noe mer enn til "bare" pynt på veggen.

dsc_0127

De kontaktet derfor markedsjef Frode Eie Larsen på Forlagshuset i Vestfold, for å høre om det var mulig å lage en bok av tegningene. Både Frode og forlaget lot seg sjarmere av de fargeglade tegningene, og Jubel forlag tok på seg jobben.

eventyrskogen

Lørdag var boken klar for å presenteres; "Eventyrskogen barnehage går under vann."

dsc_0108-002

Selveste Kong Neptun ønsket velkommen og festsalen på Forlagshuset var fylt til randen av små og store under boklanseringen, der alle de små bidragsyterne fikk hver sin rose, og barna selv underholdt med sang.

dsc_0123

Veggene var prydet av originaltegningene, det ble servert saft og pepperkaker og deretter var det selvfølgelig boksalg, og utfra antallet solgte bøker å dømme, så er det mange heldige som vil finne den helt spesielle boken under juletreet i år.

eventyrskogen

Legg igjen en kommentar