julegaver

 • Vi gir bort gratis bøker i julegaver!

  I år - som i tidligere år - gir Forlagshuset bort bøker til jul, til noen som sliter med å få julegavebudsjettet helt i havn.
  I fjor ble det gitt bort ca. 700 bøker, de fleste til barn. Totalt har vi sikkert gitt bort over tjue tusen bøker i løpet av forlagets snart ti år gamle historie, til barn, voksne, barnehager, skoler, Frelsesarmeen, Røde Kors osv.
  Det er en av gledene ved å drive forlag, for alle barn fortjener gaver til jul, og vi synes - selvfølgelig - at bøker er den beste gaven <3

  forlag leser

  Har du noen som ønsker seg bøker til jul? Eller kjenner du noen som hadde fortjent det?
  Send en mail til myriam@forlagshusetivestfold.no med alder på mottager og hva slags bøker den som skal få gaven liker, så skal vi se hva vi får til :-)

  (Barn / bøker til barn stiller alltid først i køen ...)

  Pga porto så gjelder det i hovedsak Vestfold, evt. dersom bøkene kan hentes i Larvik. Men det hender vi gjør unntak …

 • Ønsker du deg - eller noen du kjenner - bøker til jul, men har ikke råd?

  lille my med bøker 10 x 15Vi pleier hvert år å gi bort en del bøker, både voksen og  barne- og ungdomsbøker, til noen som ønsker seg det, og som kanskje ikke selv har økonomi til å gå ut og kjøpe det. Det å kunne bidra til å gjøre noen litt ekstra glade i jula, er noe av det hyggeligste med å drive forlag, så det kommer vi til å gjøre i år også. 

  Vi har tidligere gitt bort både til organisasjoner, fengsel, sykehjem, barnehager og privatpersoner, så hvis du vet om noen som ønsker seg bøker til jul, men som ikke selv har råd til å kjøpe det; send oss en melding om hva det gjelder, så kanskje vi kan bidra!

  Bruk post@forlagshusetivestfold.no, skriv "julebøker" i emnefeltet. Fortell oss hvorfor nettopp du eller din organisasjon trenger bøker, og skriv gjerne hva slags bøker du ønsker deg.

  PS. Vi har et spesielt hjerte for barn som har lyst til å lese, så de stiller ( alltid) først i køen ...

2 artikler