kriminalroman

 • Ny og spennende thriller fra Jan-Erik James Knudsen i salg NÅ!

  jan erik james knudsen

  Jan-Erik James Knudsen har tidligere gitt ut to romaner; "En fiende å frykte" og "Memo fra en morder", begge til strålende kritikker.

  Nå er han klar med sin tredje thriller, "I skyggen av stråleglansen." Den er minst like spennende som de to første, så ønsker du deg virkelig spennende sommerlektyre er dette et godt valg! 

   

  Om boken:

  cover i skyggen av stråleglansen – KopiI Oslo flykter den unge jenta Amalie fra ukjente forfølgere. Når hun dagen etter blir funnet, kobles Kripos inn. Etterforskningen fører spesialetterforskerne Eddie Samson og Bernhard Fiske fra Kripos til Tommy Brenne, en ung norsk mann, som Amalie har prøvd å komme i kontakt med. Hun hevder å sitte på sensitive opplysninger om Tommys irske far.

  I en overnasjonal rolle sitter Europol, som pådrivere i en mangeårig og omfattende etterforskning rettet mot pedofile nettverk i Europa – Operasjon Redning. Den britisk-irske grenen av denne etterforskningen jakter på et internasjonalt VIP-nettverk med røtter som går helt tilbake til sekstitallet. Et nettverk som med stor sannsynlighet består av overgripere fra samfunnets øverste lag. Da Tommy Brenne, mot norsk politi sine advarsler, allikevel velger å reise over til den irske øya, blir Samson og Fiske sendt etter, for om mulig å forhindre at nok en tragedie skal utspille seg.

  Mye tyder på at de to norske etterforskerne har kommet for sent. En rekke dominobrikker har begynt å falle, og britisk og irsk politi forstår at sentrale aktører i det aktuelle VIP-nettverket er villige til å ta i bruk nesten et hvert middel for å beskytte seg selv.

  Boken kan bestilles i din lokale bokhandel, eller direkte i vår nettbutikk her:

  http://forlagshusetivestfold.no/i-skyggen-av-straleglansen-jan-erik-knudsen

1 artikler