kristiansand

 • Flott boklansering av "Tidsrift" i Kristiansand

  mårten med tidsrift

  I begynnelsen av juli ble Mårten Juvastøl Havres bok "Tidsrift" lansert på Grønt senter i Kristiansand. Bokanmelder og festivalgeneral Simen Ingemundsen var kveldens bokbader.

  mårten og simen

  Arragementet ble åpnet av bokens trailer.  Deretter fulgte en interessant seanse, der det ble snakket om skriveprosessen, inspirasjon og idéutvikling, før det hele selvfølgelig ble avsluttet med boksalg og signering.

  Traileren kan du se på Facebook her: https://www.facebook.com/mjhforfatter/videos/2160711957483422/UzpfSTE1MzU1NzgxNTA6MTAyMTEzNjE0NjE4NjIzNTc/

  Om boken:

  tidsriftNatt til 6. oktober 1943 forsvinner løytnant Wolfgang Kortz og troppen sporløst under et oppdrag. På nøyaktig samme dato i 1881 fordufter Ole Wessel under en rømningsaksjon fra Eg sinnssykeasyl. 6. oktober 2015 blir ekteparet Tormod og Turid Helland drept på slektsgården i Øvrebø av gjerningsmenn ikledd Wehrmacht-uniformer. Mens en mann som hardnakket påstår å være født i 1848 forskanser seg på Sørlandet sykehus. Etterforskerne Wollert Hansen og Marius Franc settes på saken.

  "Tidsrift" er en fri etterfølger av forfatterens første roman "Blå Måne". Med stor flid kopler Mårten Juvastøl Havre sjangerne fantasy, grøssere og krim.

   ***

  Tidsrift kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/tidsrift-marten-juvastol-havre

 • "Blå måne" av debutant Mårten Juvastøyl Havre ble grundig lansert i både Larvik og i Kristiansand.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Mårten J. Havre debuterer i disse dager med kriminalromanen "Blå måne" på Lyst forlag. Forfatter og bok møtte sitt første publikum under vår Krimkveld på Forlagshuset i Larvik den 17. mars, for kvelden deretter å møte publikum i mer hjemlige trakter, i Pizzakiosken i Kristiansand.

  Om Blå måne:

  Patolog Celine Zachariassen måtte telle igjen, i to andre celler. Jo visst, 46 kromosomer i den ene cella, 78 i den andre. Dette gjentok seg i de øvrige cellene. I Heiteste! I ren refleks tok hun øynene vekk fra mikroskopet og rygget kontorstolen bakover, stolryggen kolliderte med obduksjonsbordet og Celine falt ned på det kalde laboratoriegulvet. Var det virkelig celler fra en varulv hun hadde sett?

  Politietterforskerne Wollert Hansen og Marius Franc blir satt til å utrede forsvinningen av Jørgen Dahl. Samtidig blir det utført bestialske og groteske drap flere steder i byen. Det viser seg at hendelsene har en sammenheng, nemlig (full?) månen.
  Hansen og Franc blir kontaktet av en mystisk og sær mann som påstår han kan hjelpe . Kriminologi, folketro og astronomi flettes sammen og etterforskerne innser at de står overfor en sak som strekker seg lagt utover forstandens grenser. En mytisk skapning truer, klarer de å stoppe den? Kan de stole på den mystiske mannen? Og hvor er Jørgen Dahl? 

  ***

  Vil du lese resten?

  Boken kan bestilles her:

  Blå måne - Mårten J. Havre

2 artikler