kristin kjelstrup

 • Les den sterke historien om "En søster for lite" i ukens KK

  Noen bøker lever heldigvis videre, flere år etter at de først ble utgitt. Så med "En søster for lite" skrevet av Ingrid Kjelstrup etter at søsteren hennes ble skutt og drept av eks-kjæresten. I denne ukens KK kan dere lese deler av den sterke historien:

  søster i kk

  Om boken: 

  En søster for lite coverDen 23. januar 2009 blir Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. Hun spør seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen. “En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

  Boken kan bestilles direkte av forfatteren, eller direkte i vår nettbutikk her:  http://forlagshusetivestfold.no/en-soster-for-lite-ingrid-Kjelstrup

   

 • Les historien bak "En søster for lite" i denne ukens Se og Hør

  kjelstrupsakDen 23. januar 2009 ble Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. Hun spør seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen.

  Dette har Ingrid Kjelstrup skrevet bok om, "En søster for lite" som kom ut våren 2016. I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om historien bak både drapet og boken. 

  ***

   

  “En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

  Boken kan kjøpes her:

  en_s_ster_for_lite_cover

   

   

   

2 artikler