Lansering av "Djevelens besettelse" på Karjolen Pub i Porsgrunn

Fredag 6. desember kl. 19.00 er du hjertelig velkommen på lanseringen av Lene Eriksens roman "Djevelens besettelsen". Lanseringen finner sted på Karjolen Pub i Porsgrunn. I tillegg til bokprat og boksalg, blir det konsert med Paul Allen & the April Fools. 

IMG_1522

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om boka: 

Hvordan skal Boa klare å redde Ylva ut av Helvete uten De fires hjelp? I nesten hele sitt liv har hun vært Deres vokter. Havfruen Boa har kunne styrt ilden, luften, jorden og vannet. Hun har passet på at de fire elementæråndene ikke falt i gale hender. Men, hun hadde feilet. Han kom på sporet av dem og den dagen Ylva, hennes arvtager til å beskytte De fire, skulle overta, ble Ylva bortført av Lucifer. Boa sverget på å finne henne og etter måneder på land fant hun et kart. Det viser vei mot Domen, et fjell i det værharde nord, hvor porten til Helvete befinner seg. Med kartet trygt forseglet returnerte hun til havet. Det var da hun fant Almira, spedbarnet som ble dumpet i sjøen av en demon. Det var ingen tvil om hvor hun kom fra og Boa så seg nødt til å utsette reisen inntil Almira kunne overta rollen som vokter. Nå er tiden er inne, Boa gir avkall på De fire og legger ut på reisen, uvitende om at hun ikke er alene.

Lucifer har ventet lenge. Han må ha De fire, ellers vil han aldri kunne bryte løs fra Helvete. Aldri vandre fritt ute på jorden, få styrt over menneskene eller få sin etterlengtede hevn over Gud. Nå er ventetiden endelig over. Resten av planen kan iverksettes.

DjevelensBesettelse-cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikk her for å kjøpe boka i nettbutikken vår

Legg igjen en kommentar