Les historien bak "En søster for lite" i denne ukens Se og Hør

kjelstrupsakDen 23. januar 2009 ble Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. Hun spør seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen.

Dette har Ingrid Kjelstrup skrevet bok om, "En søster for lite" som kom ut våren 2016. I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om historien bak både drapet og boken. 

***

 

“En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

Boken kan kjøpes her:

en_s_ster_for_lite_cover

 

 

 

Legg igjen en kommentar