litteraturfestival

 • Møt flere av forfatterne våre på litteraturfestivalen i Larvik

  Siste helgen i juni - fra torsdag 27/6 til søndag 30/6 - arrangeres den sjette utgaven av Larvik og Stavern Litteraturfestival. Programmet et mer rikholdig en noensinne, og i løpet av disse fire dagene vil man ha mulighet til å støte på 52 forfattere, fordelt på 34 ulike programposter. 

  Festival-banner

  Flere av Forlagshusets forfattere deltar. Torsdag er Erik Johansen i ilden med sitt Onkel Snurretulleball-show. Fredag kveld er det kriminell aften, blant annet med Frode Eie Larsen, Myriam H. Bjerkli og Jan Robert Henriksen. Lørdag er festivalens største dag, med arrangement fra tre scener i Herregården. Av våre forfattere treffer du denne dagen Kristin Remøe, Kristine T. G. Hardeberg, Anne-Gro Sæther, Elin Dahling, Silje Engbråten, Tonje Lissandrin og Heidi Auesen

  Klikk her for å bla i programmet

  Et festivalpass koster kr. 420,- og dagspass kr. 280,-

  Klikk her for å kjøpe billetter / pass 

   

 • Møt forfatter Lise-Marte Vikse Kallåk på Kapittel i Stavanger 21. september

  kapittel i stavangerHøsten er tid for litteraturfestivaler, og på Kapittel i Stavanger kan du møte forfatteren av boken "Sofaen den same båten, Lise-Marte Viksø Kallåk. Hun skal i ilden fredag 21. september på Bøker og børst kl. 19.30. Velkommen!

  Om festivalen:

  Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet, er blant Norges største litteraturfestivaler og har utviklet seg til å bli en viktig litterær arena både nasjonalt og internasjonalt. Det aller første Kapittel ble skrevet i 1995 av og på Sølvberget, Stavanger kulturhus, og siden den gang har kulturhuset vært arrangør og hovedarena for festivalen. Da Kapittel ble grunnlagt, etter at Sølvberget i flere år hadde arrangert Uke Alexander, var dette i takt med Stavangers rolle som friby og med et ønske om å orientere seg internasjonalt, samtidig som man ville ha en større plattform for et fokus på ytringsfrihet som allerde hadde vært med under Uke Alexander.

  Kapittel er en engasjert festival. Ytringsfriheten skal gjennomsyre programmet, og lede til at vi får belyst brennbare temaer fra flere verdenshjørner. I tillegg skal man selvfølgelig også finne det nye norske og dem som er med å prege den norske bokheimen. Nettopp møtene mellom disse sfærene er noe av det viktigste en festival kan tilby både sitt publikum og sine deltakere.

  Festivalen skal videre ta vare på de sjangrene som ikke får mest oppmerksomhet i offentligheten. Med Kapittels tematiske interesser følger også en spesiell oppmerksomhet for sakprosaen og journalistikken. I tillegg vil sjangre som dokumentarfilm, poesi og illustrert litteratur alltid finne god plass i programmet.

  Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet vil ta vare på den fulle bredden innenfor et utvidet begrep om litteratur, og samtidig formidle dette på en måte som skaper og treffer publikum.

  Festival vil i 2018 foregå i perioden 19. - 23. september og får hovedtemaet "Samhald".

  Hele programmet og mer informasjon om festivalen finner du her: https://www.sølvberget.no/Kapittel/Program2/Program-og-billettsal

  Om diktsamlingen "Sofaen den same båten":

  Lise-Marte Vikse Kallåk debuterte med diktsamlinga "Månen landa i natt" i 2015. "Sofaen den same båten" er hennes andre utgivelse, og den første på Liv Forlag.

  Forfatteren advarer: "Produktet inneheld spor av lengt".

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/sofaen-den-same-baten-lise-marte-vikse-kallak

 • Programmet til Stavern Litteraturfestival er ute!

  Da er programmet for Stavern Litteraturfestival ute, og du kan treffe flere av våre forfattere i løpet av denne helgen i månedsskiftet juni/juli, i tillegg til at vi også er delaktige i arrangementet av festivalen. Programmet er som følger:

   

   

  Fredag 30. juni:

  Kl. 17.00: Festivalåpning. Åpning ved ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlands-posten Terje Svendsen.

  Kl. 17.15: Vestfoldkrim. Jørn Lier Horst, Frode Eie Larsen og Jan Mehlum i samtale om krim fra Vestfold.

  Kl. 18.30: Hvordan gi litt mer f*en. Geir Wigtil og Karianne Kalseth har skrevet bok om hvordan man har det i en hverdag fylt med stress, og hvordan lære å gi litt mer f**en.

  Kl. 20.00: Vigdis Hjorth. Forfatteren av den prisbelønte romanen Arv og miljøintervjues av kulturjournalist Merete Holtan Garté.

  Totalpris for alle arrangementer fredag:Kr. 200,- (alle avgifter / omkostninger inkludert). Billett for fredag kan kjøpes her

  Lørdag 1. juli:

  Kl. 12.00: Jørn Lier Horst i William Wistings fotspor. Vi gjentar de tidligere års kjempesuksess, og lar Horst ta oss med på busstur til åstedene fra hans kriminalromaner. Avreise fra Stavern Torg. Pris kr. 150,- (alle avgifter / omkostninger inkludert).

  Kl. 12.00: Torgeir W. Schanke: «I Mikkels lys». På tindebestigning i eget liv – ekstremsport på virkelig. Foredrag rundt boken «I Mikkels lys». Fri inngang.

  Kl. 13.30: Bokinspirator Liv Gade. Lover et forrykende og inspirerende foredrag om årets bøker. Gratis utlodning. Pris kr. 100,- (alle avgifter / omkostninger inkludert)

  Kl. 15.00: Detektivbyrå nr. 2. Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er Norges mest populære bokserie for barn. Her møter du Tiril, Oliver og Sporhunden Åtto. Mystiske saker er deres spesialitet! Bøkene er tegnet og fortalt av Hans Jørgen Sandnes og Jørn Lier Horst. Du møter dem begge i en morsom og spennende detek-halv-time. Fri inngang.

  Kl. 16.30: Jon Gangdal: «Bare en bod». Ekspedisjonleder i Himalaya og forfatter av boka «Jeg tenker nok du skjønner det sjøl» historien om Kristoffer, har nå også skrevet boken «Bare en bod». En fantastisk fortelling om hvordan søknaden ved å bygge en bod kan ta tre år – og til slutt bli behandlet i Stortingets kontrollkomité. Fri inngang.

  Kl. 18.00: Åsne Seierstad. Endelig i Stavern! Seierstad intervjues av bibliotekar Kirsti Elisabeth Falch Muhle. Pris kr. 150,- (alle avgifter / omkostninger inkludert).

  Kl. 19.30: Dag Solstad: «Vestfold i Litteraturen min». En av landets mest legendariske forfattere i samtale med Sigurd Ohrem. Pris kr. 150,- (alle avgifter / omkostninger inkludert).

  Kl. 21.30: Mingling på«Gule». En uhøytidelig time på «Gule» sammen med hverandre og noen av forfatterne. Fri inngang. Forfriskninger fåes kjøpt.

  Søndag 2. juli

  Kl. 12.00: Jørn Lier Horst - åpen skrivestue. Benytt anledningen til å besøke Horst i skrivestuen hans på Fredriksvern Verft. Kjøp en bok og få signatur, eller bevæpne deg med den «Gyldne revolver», og ta en selfie sammen med mannen bak William Wisting og skaperen av blant annet barnebøkene om Detektivbyrå Nr.2. Fri inngang.

  Kl. 12.00: Rune Sørlie - skjulte skatter. Busstur. Lokalhistorieforfatter av blant annet Stavernsminner, fotoarkivár og filmregissør Sørlie tar oss med på busstur i Brunlanes til kjente og ukjente bunkerser og krigsminner fra 2. verdenskrig. Avreise fra Stavern Torg. Pris kr. 150,- (alle avgifter / omkostninger inkludert).

  Kl. 13.00 - 18.00: BARNAS DAG med en rekke barnearrangement, musikk, bøker og morsom underholdning for både de helt minste og de litt større! ALLE barnearrangementene er GRATIS!

  Forlagshuset i Vestfold er stolt sponsor av Stavern Litteraturfestival 2017! Du får billetter til alle arrangementene i nettbutikken vår. 

 • I morgen starter Litteraturfestivalen i Stavern. Vi håper DU tar turen:-)

  Stavern Litteraturfestival arrangeres for fjerde gang med kjente navn og forhåpentlig utsolgte hus. Suksessen fra tidligere år fortsetter, med enda flere forfattere og langt fyldigere program enn noen gang tidligere. Her kan dere blant annet møte Hans Olav Lahlum, Merete Junker, Gunnar Staalesen, Lars Saabye Christensen, Lene Kjølner Lauritsen, Antisupermamma og krimforfatter Kristine Storli Henningsen, Karin Kinge Lindboe, Silje Sirnes Winje fra NRK Super og selvfølgelig våre lokale krimforfattere Jørn Lier Horst og Frode Eie Larsen.

  Det blir blant annet foredrag, bokbad, busstur i William Wistings fotspor, musikk, inspirasjonsforedrag med bokinspirator Liv Gade og mange gratis barneforestillinger. VELKOMMEN!

   

   

  Program fredag 1. juli
  • Kl. 18:00 ÅPNING AV STAVERN LITTERATURFESTIVAL 2016

   VELKOMSTALE VED ØYVIND LUDVIGSEN OG OFFISIELL ÅPNING VED FUNGERENDE KULTURRÅDLEDER I LARVIK KOMMUNE, BÅRD JACOBSEN

   Inngang for HELE fredagskvelden: Kr. 200,-

  • Kl 18:30: Hans Olav Lahlum

   I SAMTALE MED JØRN LIER HORST"Hans Olav Lahlum (f. 1973) er historiker og forfatter. Han er født i Mo i Rana og har vokst opp i Jektvik i Nordland, men har bodd på Gjøvik siden 1989. Lahlum debuterte med den kritikerroste boken Oscar Torp. En politisk biografi (2007). Siden har han utgitt Presidentene (2008) og Slik jeg ser det nå (2008). Sammen med Haakon Lie og Hilde Harbo har han skrevet Haakon Lie. Historien, mytene og mennesket (2009), og i 2011 utga han Noen av oss har snakket sammen. I den spesielle biografien Et kvart liv. Håvard Vederhus 1989-2011 (2013), har Lahlum skrevet respektfullt om den unge lederen i Oslo AUF, som endte sitt alt for korte liv på Utøya 22. juli 2011.I 2010 debuterte Lahlum som skjønnlitterær forfatter med en klassisk krimroman, Menneskefluene. Boken ble raskt fulgt opp med flere bøker om det samme etterforskerparet K2 og Patricia. Bøkene er solgt til flere land. I løpet av kort tid har Lahlum blitt en ettertraktet medie- og publikumsyndling. Han har blant annet vært en sentral aktør under Krimfestivalen, som de siste årene har blitt arrangert av Cappelen Damm i samarbeid med flere andre forlag."

  • Kl 19:30 SKAGERRAKERNE + POETENE VEGGER OG LUNDHEIM

   SØRGER FOR FESTIVALSTEMNING. VISESANG, LATTER, SKJEMT OG ALVOR. SKAGERAKKERNE består av Gjermund Walle, Olaf Klunderud og Per Gunnar Bjørholt (Pt). Alle tre synger og spiller. Alt stoff som presenteres er eget, både tekster, komposisjoner og arrangement. Temaene i sangene er ofte hentet fra kysten. Bandet har spilt låtene sine på store og små steder, både nord og sør for Skagerrak. Skagerakkærne er også husorkestret på Stavern Vise Versa, byens møteplass for poesi og viseinteresserte, og et fast innslag i møteplassens virksomhet. OLAF LUNDHEIM er fra Levangsheia, lengst sydvest i Telemark og Kragerø kommune. Han har i en årrekke frydet sitt publikum med vers hvor alvor og skjemt ofte settes sammen på en uforlignelig måte. Man minnes salige Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk, og alvor, kun alvorlig…. Det dype alvor er ofte å finne midt inne i den underfundige teksten. Lundheims dårlig skjulte glede over den flotte naturen på hjemstedet avspeiles ofte. Det samme kan sies om den relasjonelle dimensjonen, med vinklingen på livserfaring og levd liv. MAGNAR VEGGER har tilhold i indre Vestfold, og er mye benyttet på de mange små scener langs Raet. Hans burleske betraktninger over menneskets liv og levnet, kaller så vel på gapskratten, som refleksjon og ettertanke. I de siste par åra har han sammen med en musiserende kompanjong, under navnet Pelsjegere, henrykket et stort publikum ut over sitt nærmiljø. Et viss slektskap med Harald Sverdrup kan fornemmes, påstår noen. Men kom og hør selv.

   

  Program lørdag 2. juli 

  Kl. 12:00 BUSSTUR MED JØRN LIER HORST - "I WILLIAM WISTINGS FOTSPOR:"

  Vi gjentar de tidligere årenes kjempesuksess og lar Jørn Lier Horst ta publikum med på busstur og besøke åsteder i hans kriminalserie.
  Kr. 100,-

  • Kl. 12:00 MØT SILJE SIRNES WINJE FRA TV! MUSIKK, SANG OG OPPLESNING

   Silje Sirnes Winje er utdannet journalist og startet sin karriere våren 2006 i TV 2 Nyhetene. Senere jobbet hun en lengre periode i God morgen Norge, hvor hun ofte figurerte som livereporter. Høsten 2009 dukket Winje også opp som musikkanmelder og livereporter i TV 2s ungdomssatsning Waschera. I januar 2010 ble Winje programleder for morgenshowet Supermorgen i NRK Super. Fra sommeren 2010 til sommeren 2012 jobbet hun også som programleder i Barne-tv. Våren 2012, våren 2013 og våren 2014 var Winje programleder for Nrks 17.mai-sending sammen med Line Andersen og Karen Marie Ellefsen. Høsten 2012 var hun programleder for NrK Supers nye satsning, Lillepri. Vår og høst 2013 var hun programleder for spørreprogrammet Superkviss på Nrk Super. Høsten 2014 var Winje nok en gang programleder for fredagsshowet Lillepri. Sommeren 2015 var Winje programleder i Reiseradioen sammen med Olav Viksmo Slettan. Winje har i tillegg deltatt i ulike tv-programmer.Vinteren 2012 gav Winje ut tegneboka Kykkelykkelig med tekster hentet fra platen ved samme navn. Winje står bak alle illustrasjonene i boka. Høsten 2016 kommer hun ut med nok en illustrert barnebok.
   Gratis inngang!

  • Kl: 13.00 ANNA LØYMEN LESER FRA SIN FERSKE BOK: "Lammet som ikke kunne si BÆ."

   «Lammet som ikke kunne si BÆ» handler om lammet «Bæ» som opplever seg mobbet fordi han ikke klarer å si «æ». De andre dyrene på gården bestemmer seg for å prøve å hjelpe han, og både de og Bæ lærer mange ting i prosessen. Både barn og voksne vil ha glede av historien, som er skrevet på rim, og de fargerike illustrasjonene. Boka egner seg godt i forbindelse med språklæring fordi den blant annet tar for seg alle vokalene. I tillegg er den en god arena for å snakke om viktige temaer som verdi, selvtillit, mestring, mobbing og det å oppleve å skille seg ut.

   Anna Løymen er utdannet sosialantropolog og er særlig interessert i hvordan fortellinger hjelper oss i å lære språklige og sosiale ferdigheter og knytte oss til andre mennesker. Helt siden hun var liten har hun vært interessert i bøker og historier, og hun er i voksen alder fortsatt veldig fascinert av barnebøker.

   Gratis inngang!

  • Kl. 14.00 PRINS GODHJERTA / ERIK JOHANSEN ALIAS ONKEL SNURRETULLEBALL SPILLER OG LESER FOR DE SMÅ

   Prins Godhjerta er en prins som er så snill at alle liker han. Men i dette eventyret blir den snille Prins Godhjerta bergtatt av Vrælefæl, det skumleste trollet i hele verden. Kongen blir selvfølgelig veldig lei seg fordi sønnen er borte, og han lover at den som klarer å redde prinsen skal få en sekk med gull. Men Vrælefæltrollet skremmer vettet av selv de tøffeste soldatene i kongeriket, og ingen av dem greier å redde Prins Godhjerta. Så en dag kommer en smart og freidig bondejente på besøk til slottet. Hun får kongen til å love at hun skal få prinsen og halve kongeriket dersom hun klarer å redde sønnen hans. Men vil hun lykkes?

   Erik Johansen ga ut den første boken om Prins Godhjerta i 2012, 2014 kom oppfølgeren "Prins Godhjerta og Froskeballetten:"

   Gratis inngang!

  • KL. 15.00 NINA BAY OG JONAS A. LARSEN TEGNER OG FORTELLER OM EKSPLODERA, DEN LILLE HEKSA SOM ALLTID ER SÅ SINT.

   Mellom trærne i skogen bak de høyeste fjellene bor det en bitteliten heks, ikke større enn en sommerfugl. Siden hun er så liten, er det ikke så lett å se henne. Men hvis du hører nøye etter, kan det hende at du høre at hun summer …Den bittelille heksa heter Eksplodera. Om nettene øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Om dagen vil hun aller helst bake kaker og besøke venner. I stedet blir hun stadig forstyrret av det mest irriterende hun vet om. Dragelatter ...

   NINA BAY debuterte med den første boken i Eksplodera-serien februar 2016. Bok nummer 2 kom i mai, og høsten 2016 kommer bok nummer tre om den lille, sinte heksa.
   Boken er illustrert av JONAS A: LARSEN, som til daglig er tegneserieskaper, illustratør og frilans skribent.

   GRATIS INNGANG!

  • Kl. 17.00 KRIMFORFATTEREN GUNNAR STAALESEN BLIR BOKBADET AV NILS ERIK KVAMME.

   Kun 22 år gammel utga Gunnar Staalesen sin første roman, Uskyldstider, i 1969. Forfatterskapet omfatter både romaner, skuespill og barnebøker, men det er først og fremst som krimforfatter Gunnar Staalesens navn er kjent.
   Bøkene om privatdetektiven Varg Veum er utgitt i 18 land, blant andre Frankrike, England, Tyskland, Italia, Russland og Polen, og flere av bøkene er filmatisert for kino og TV. I årene 1997–2000 utkom en bredt anlagt trilogi om Bergen gjennom det forrige århundret, en romanserie som også ble dramatisert og oppført ved Den Nationale Scene i 2002.
   Gunnar Staalesen har mottatt flere priser for sitt forfatterskap.

   INNGANG KR. 200,-

  • Kl. 18.30 TRE KRIMINELLE DAMER i samtale med Myriam H. Bjerkli

   MØT KRIMFORFATTERNE MERETE JUNKER, KRISTINE HENNINGSEN STORLI OG LENE LAURITZEN KJØLNER.

   MERETE JUNKER debuterte som forfatter i 2008 med romanen Jenta med ballongen. For den ble hun tildelt Maurits Hansen-prisen Nytt Blod for beste norske krimdebut. Siden har hun gitt ut ytterligere tre kriminalromaner.

   KRISTINE STORLI HENNINGSEN har tidligere arbeidet som journalist, og har stor suksess med bloggen http://antisupermamma.no. Siden 2011 har hun gitt en rekke serieromaner, skjønnlitterære bøker og sakprosa. I 2015 ga hun ut «Irma Dahl- den dedikert begravelsesagenten" en fortelling om en dødsivrig kvinne, en angrende eksmann og ganske mange lik.

   LENE LAURITSEN KJØLNER har jobbet i flyselskap og vært tekster for TV i mange år. Hun har også laget flere sangtekster, blant annet en om traktoren Gråtass. Kjølner debuterte i 2014 som romanforfatter på Schibsted forlag med kriminalromanen "Høyt henger de", som hun mottok Maurits Hansen prisen for . I fjor ga hun ut romanen "Hvorfor spurte de ikke Evensen", og i mai kom kriminalroman nummer tre, "Dakota rød."

   INNGANG KR. 100,-

  • Kl. 20.00 LARS SAABYE CHRISTENSEN BOKBADES AV SIGURD OHREM

   Lars Saabye Christensen debuterte som forfatter med diktsamlingen Historien om Gly (1976), som han fikk Vesaas-prisen for. Han hadde da allerede hatt flere dikt på trykk og deltatt i utgivelsen av det litterære undergrunnstidsskriftet Dikt og datt.
   Sin første roman utga han i 1977 under tittelen Amatøren, og Saabye Christensen hevder ofte at alle hans romaner kunne ha båret den samme tittelen. Mennesker som sliter med indre usikkerhet og manglende oversikt over eget liv, som ikke stiller profesjonelt velforberedte i alle livets situasjoner, men velger galt og opptrer klossete - dette er personer han har en stadig tilbakevendende kjærlighet for i sine bøker.

   INNGANG KR. 200,-

   21.00 LITTERATURFESTIVALFEST I SELMAS HAGE

  • MØT FORFATTERE OG ANDRE LITTERATURINTERESSERTE.
   SMAKEBITER FRA FORLAGSHUSETS HØSTBØKER, GOODYBAGS OG MINGLING.

   MUSIKK VED ROY EINAR DRENG ( Hør en smakebit under her.)

   VELKOMMEN TIL SELMAS HAGE PÅ HOTELL WASILLIOFF KL. 21.00
   INNGANG KR. 100,- INKLUSIVE ET GLASS SPRUDLENDE.

   

  Program søndag 3. juli

   • Kl. 12.00 Jørn Lier Horst inviterer til åpen skrivestue.

    Jørn Lier Horst har arbeidsværelse i den gamle Kadettbrakka inne på Fredriksvern verft. I forbindelse med Litteraturfestivalen åpner han dørene til skrivestuen for publikum. Her inne står blant annet Rivertonprisen utstilt. Benytt anledning til å få signert en bok, slå av en prat med forfatteren eller ta et prøveskudd med Den Gyldne Revolver.

    Sted: Kadettbrakka på Fredriksvern verft, Stavern
    Gratis inngang!

   • Kl 12.00 Bokinspirator Liv Gade lover et forrykende og inspirerende bokshow!

    Bokinspirator Liv Gade reiser Norge rundt for å dele, inspirere og presentere bøker hun har latt seg begeistre av. Nå er turen endelig kommet til Stavern!

    Og som alltid når Liv Gade er på farten, så blir det også gratis utlodning av mange av bøkene hun presenterer. Dette bør du ikke gå glipp av!
    Gratis inngang!

   • Kl 13:00 Frode Eie Larsen bokbades av redaktør Glenn Johansen

    Frode Eie Larsen presenterer forfatterskapet og de fem kriminalromanene sine. Kanskje får vi også en smakebit av hans kommende roman?
    Frode Eie Larsen (f. 1973) er forfatter og markedsfører. Han er født og oppvokst i Larvik. 2011 debuterte han med kriminalromanen "Hemmeligheten". Høsten 2012 kom den frittstående oppfølgeren, "Frostrøyk" I 2013 kom ""Jordtårer", i 2014 "Du skal lide" og høsten 2015 kom hans foreløpig siste utgivelse, krimromanen "Englefjær."
    Gratis inngang!

   • Kl 14:00 Tre fantastiske damer bokbades av Frode Eie Larsen

    Fantasy er blitt en elsket sjanger, og her får du møte hele tre av fantasysjangerens nye forfattere. Anniken Hansen Haga, Nina Regine Aasvang og Ellen Fossum.
    ANNIKEN HANSEN HAGA debuterte med kriminalromanen "Et mørkt sinn" i 2014, men har siden gitt seg fantasysjangeren i vold. I 2015 kom den første romanen i Elementdragene-serien "Elementdragene; Aerith" og våren 2016 kom neste bok: "Elementdragene; Falon".

    NINA REGINE AASVANG debuterer med fantasyromanen PRINS NEO OG SOLPORTEN rett før sommeren og ELLEN FOSSUM debuterer med romanen DRØMMEVOKTEREN senere samme høst.
    Gratis inngang!

   • Kl 15:00 Karin Kinge Lindboe bokbades av redaktør Irja Thorenfeldt.

    Karin Kinge Lindboe debuterte som forfatter i 1992 med boken "Mormors hjerte". Siden har hun skrevet 20 bøker for barn og ungdom, hvorav flere er oversatt til dansk, tysk og nederlandsk. I 2011 mottok hun Kritikerprisen for boken "Etterpå varer så lenge".

    "Far og Sachsenhausen" - som hun vil presentere denne søndagen - er hennes første roman for voksne. En vakker og rørende bok, hvorav mesteparten er skrevet nettopp i Stavern.
    Gratis inngang!

   • Kl 16:00 Antisupermamma Kristine Storlie Henningsen

    Kristine Storli Henningsen har arbeidet som journalist og gitt ut en rekke bøker.
    Hun har etablert den populære bloggen http://antisupermamma.wordpress.com/ og det er nettopp den Antisupre Kristine vi møter denne søndagen. Vi lover både latter og ettertanke! .
    Gratis inngang!

   
   

4 artikler