liv forlag

 • Vi ønsker Nina Grove Hansen velkommen som ny redaktør på Liv forlag!

  For en tid tilbake søkte vi etter nye redaktører, og nå er den første på plass. Nina Grove Hansen skal jobbe som redaktør for Liv forlag, både generelt med manus og forfattere, og ikke minst med et spesielt fokus på dramaturgi. Vi gleder oss over å ha fått henne med på laget!

  nina grove hansen på kontoret

  Nina Grove Hansen er utdannet dramaturg og har jobbet som dramaturg/manuskonsulent/manusredaktør for film og TV, vært utviklingsansvarlig for flere film og TV-prosjekter, samt drevet produksjon av musikkvideo og reklamefilm. I tillegg har hun gjennom flere år vært redaktør og manuskonsulent for diverse norske forlag.
 • LIV Forlags vårkatalog er klar!

  LIV Forlags vårkatalog er nå ute, med titler som kommer frem mot sommeren:

  Katalogen inneholder noe for enhver smak: Her er tre krimbøker; en roman; to poesiutgivelser; en biografi; en fotobok; seks barnebøker -- hvorav den ene er dikt for barn; antologien Dødelig dose i Årets krim-serien, med noen av landets fremste krimforfattere og helt nye talenter; samt pocketutgaven av Krigsseilernes barn

  Klikk for å lese: 

 • Mange ville høre Gry Kristin Karlsson på Blest festivalen i Tysvær

  grylansering-gryGry Kristin Karlson deltok på Blest festivalen hos bokkafeen i Aksdal Bok & Papir lørdag. Foran et lydhørt publikum kunne hun der - for første gang - presentere utdrag av sin ferske bok "En liter blod." 

  Jørgen Syvertsen forelsker seg i den vakre, men svært farlige Khazeema.
  Det skal vise seg at den lyshårede skjønnheten slettes ikke er en vanlig kvinne. Jørgens forelskelse er imidlertid sterkere enn frykten og selv det kan koste ham livet, er han villig til å gjøre alt for å vinne hennes gunst. På sin reise etter Khazeema, blir Jørgen kjent med finurlige karakterer. Noen er gode hjelpere, andre er med på å trekke ham inn i livsfarlige situasjoner. Jørgen får skylden for ugjerningene som hans nye bekjentskap står bak og havner på flukt for loven.

   

  lansering-gry-1

   

   

   

  Bestill boken her:

  en_liter_blod_-_forside_endelig

   

 • Vellykket lansering av "Tarantelle" på Aia's Bakeri Myre

  tarantelle
  Fredag 28.oktober ble Tarantelle lansert på Aia's Bakeri Myre.
  Under lanseringen fortalte forfatter Inger-Lise Haukø Johansen om prosessen frem til lansering, og leste noen smakebiter fra boken om Tiril som vokse opp i et rusbelastet hjem.

  Pilotleser og fantastisk sangerinne Torunn Christiansen fremførte også sin nyeste sang: "Det ho ikke snakka om", inspirert av nettopp "Tarantelle".

  Etterpå var det selvfølgelig hygge, boksalg og signering.

  Om Tarantelle:

  Tiril vokser opp sammen med en rusavhengig mor, som ofte har besøk av venner fra samme miljø. Bråk, slåsskamper og ufred er en del av hverdagen.
  Hun har mest lyst til å stikke, men hvor skal hun dra? Hvem skal ta seg av mamma da? Den eneste hun har å snakke med, er hennes hemmelige venn, El-Dar Patron, som tar henne med på spennende oppdagelser og uforglemmelige reiser.

  Dette er en bok om fortvilelse. Og om håp. Men kanskje først og fremst; om viktigheten av å bli sett av noen som bryr seg. At EN eneste person kan gjøre en forskjell. All verdens forskjell, faktisk.

  Boken kan bestilles her:

  cover_tarantelle

   

 • Strålende anmeldelse for Ellen E Fossums debutbok «Drømmevokteren»

  14691082_1473084709373449_5055444905551824155_nDebutforfatteren fra Horten blir roset for sin fortellerstil i en anmeldelse av Jon Terje Grønli i Gjengangeren, han skriver blant annet "... her skapes positiv variasjon takket være en forfatter med nesten «ustyrlig» fantasi - og med en språkføring som bidrar til leselyst." 

  Boka kan kjøpes her:

  cover_dr_mmevokteren

5 artikler