"Lyset i snøen" er lansert. Og anmeldt: "Noe av det beste jeg har lest på lenge!"

Novellesamlingen Lyset i snøen ble lansert under Damenes aften hos Ryfylke bok på It og Næringspark i Garaneset i kveld, der forfatteren presenterte og signerte boken. Samtidig kom også den første anmeldelsen, skrevet av Ann Christin Berg på My Criminal Minds. I statusene skriver hun: "Vakker novellesamling som sitter i lenge" og "Noe av det beste jeg har lest på lenge!"

Klikk her for å lese anmeldelsen.

heid-pa-damenes-aften

Vi gratulerer Heidi Hjorteland med en strålende start!

Gikk du glipp av kveldens lansering, men har lyst til å møte forfatteren? Da blir det en ny sjanse på SIS bok 1. desember:

heidi-2

 

Om boken:

Den røde tråden i denne novellesamlingen er jakten på kjærligheten. Mange av personene i historiene lever ganske triste liv, men de har alle noe felles. Drømmen om noe annet.
Her finner du også historier om å finne seg selv og om å utfordre vedtatte sannheter. I tillegg finnes også noen historier fra en hverdag forfatteren kjenner godt, nemlig journalistyrket. Her møter leseren både klikkjag og misunnelse.

***

Hjorteland fikk strålende anmeldelser både i Aftenbladet og Nationen for sin første novellesamling:

Aftenbladet kalte det «Nydelige noveller» og Nationen utropte henne til «Årets forteller:» Novellene i «Lyset i snøen er minst like bra.
Liker du noveller, så liker du denne!

***

Boken kan bestilles her:

cover_lyset_i_sn_en

 

Legg igjen en kommentar